Treningsleirer til Danmark og Fuerteventura

Du er her: Forsiden > Linjefag > Ballsport >Treningsleirer til Danmark og Fuerteventura

Linjetur til Danmark

På høsten drar Ballsport på linjetur til Danmark. Vi reiser til Løkken Idrettssenter, hvor vi har alle muligheter for å drive med mye forskjellig ballsporter. Her er det to treningsøkter for dagen, og vi får servert 3 gode og sunne måltider om dagen. På kveldstid har vi ulike sosiale aktiviteter.  Denne turen drar vi sammen med fotballinja på skolen.

Linjetur høsten 2017


Ballsport på treningsleir i Danmark

En action-fylt første dag er over! Dejlig start på oppholdet vårt. Vi har hatt to treningsøkter, en fotball og en innebandyøkt. På fotballøkta lånte vi også bort noen elever til fotballinja, slik at de får muligheten til å trene sammen før tirsdagens kamp.

Les mer


Ny rapport fra Ballsport som er på treningsleir i Danmark

Da er det onsdag morgen, og på tide med ny rapport fra Ballsport – gjengen på Jetsmark Idrætssenter i Danmark. Vi starta gårsdagen med Ultimate Frisbee, ei økt som var morsom, men med litt blandet innsats fra elevene .

Les mer

 

Treningsleir til Fuerteventura

Ballsport sitt reisemål for treningsleir vår er Playitas på Fuerteventura. Dette er et sted som byr på vanvittige muligheter for aktivitet:

Vi prioriterer på denne turen å legge mest mulig treningsøkter ute i sola, da vi har mer enn nok timer inne i hall gjennom skoleåret. Opplegget er med full pensjon og overnatting i leiligheter.

Les mer om Playitas.

Treningsleiren 2017

I dag reiste Ballsportgjengen på treningsleir til Fuerteventura

Les mer

Vi er nå ferdig med dag 3, og alt går fremdeles tipp topp. Gårsdagen startet med en 2 – timers fotballøkt på en nydelig kunstgressbane. 

Les mer

Fredag var en super dag med 2,5 t golf på formiddagen. Putting, pitching og driving range stod i fokus.

Les mer