Forsiden > Linjefag > Ballsport > Treningsleir til utlandet med Ballsport

Treningsleirer til utlandet med Ballsport

I løpet av året drar vi på tre treningsleirer.

I løpet av året drar vi på 3 treningsleirer, to på høsten og en på våren.

Salou, Spania

Ballsport har en linjetur til Spania i løpet av høsten. Denne turen går til Salou, en time sør for Barcelona. Her er det fantastiske muligheter for blant annet fotball, tennis, padle-tennis, padbol, utendørs basketball, beachvolleyball, beachfotball og golf. I tillegg til alle disse aktivitetene nyter vi klimaet og det herlige været en hel uke. Her er det også muligheter for å dra å se Barcelonakamp på Camp Nou, så lenge de spiller hjemmekamp ila dagene vi er der nede.

Club La Santa, Lanzarote

I desember drar hele skolen til Lanzarote og Club La Santa. Et av verdens største og beste treningsresorter, hvor man kan velge og vrake mellom alt mulig av aktiviteter og treningsmetoder. Et eldorado, der elevene våre får legge opp dagene helt på egen hånd, etter egne interesser og lyst. I tillegg kombinerer de trening med sosialt samvær rundt bassenget på dagtid, og enten i de flotte leilighetene eller kanskje i biljardområdene på kveldstid.

La Nucia, Spania

I løpet av våren drar vi på treningsleir til Spania, denne gangen til La Nucia. La Nucia er kåret til Europas beste småby på sport, og det er enkelt å skjønne hvorfor! Denne lille kommunen satser stort på sport, og har utbedret et vanvittig treningsanlegg som vi benytter oss av en hel uke. Her er det blant annet et friidrettsanlegg med hybrid gress fotballbane, 12 padle-tennisbaner, padbol, fitnessrom, og flere fotballbaner både med kunstgress og naturgress. Tennissenteret ligger heller ikke langt unna.
La Nucia ligger ikke så langt unna Alicante på Costa Blancakysten, og Benidorm er nærmeste nabo.

Covid-19 og utenlandsturer

Når det gjelder treningsleirene som Ballsport drar på, må vi avvente å se hva som skjer framover med korona situasjonen. I utgangspunktet drar vi til Spania både på høsten og våren, men hvis situasjonen tilsier at vi ikke kan dra ut av landet, vil vi være på teningsleir i Norge.

Treningsleir høsten 2019

Høsten 2019 dro Ballsport sammen med Fotball på treningsleir til Salou i Spania. Her hadde vi gode treningsforhold. Vi fikk servert 3 gode og sunne måltider om dagen. På kveldstid hadde vi ulike sosiale aktiviteter. (Treningsleiren høsten 2020 ble avlyst på grunn av korona situasjonen)

Spania og Salou levereret utfordringer

Ballsport og Fotball er trygt fremme på treningsleir i Spania. Forarbeid er viktig for å få til en bra treningsleir. Dette med å ta vare på sakene sine har alltid vært et viktig punkt for oss. Allerede på Gardermoen var det 1 som glemte telefonen sin i bussen. Men lærerne på turen tar alltid etter erfaring en gjennomgang i bussen og finner denne.

Les mer om treningsleiren
Hola amigos, hombres, senors
uno senoritas!

Herrefred så vi koser her i Salou, og i Cambrils park Sport village. Dagen i dag begynte som hver eneste dag her nede med en strålende god frokost. Magnus Brekke var kanskje den som koste seg aller mest under frokosten, da han slukte nedpå noen pannekaker med sjokopålegg på, som dessert etter en allerede stor frokostporsjon.

Les mer om treningsleiren
Nok en fantastisk dag i Spania

Vi på Ballsport og Fotball er så fornøyde her i Spania. Dagene her er bare helt strålende. Alle elevene står opp om morgonen med et smil om munnen og klare for nye arbeidsoppgaver.

Les mer omtreningsleiren

 

Godt humør, god stemning, mye sosialt samvær og mye bra aktivitet for elevene på Ballsport og Fotball

Solen fortsetter å skinne på oss her i Salou, og det samme gjør elevene. Vi må først som sist bare berømme elevgruppa som vi har med oss på tur, det er en fantastisk fin gjeng vi har med oss til Spania. Godt humør, god stemning, mye sosialt samvær og mye bra aktivitet. Vi er kjempefornøyde med hver og en av dere!

Les mer om treningsleiren
Nest siste dag for Ballsport og Fotball i Spania.

I dag våkna vi opp til torden, lyn og regn. Men hva gjør vel det? Det er jo trening som står i fokus. På første økt hadde vi ei knall god spilløkt. Her var det mye bra spill og kjempegod innsats av alle sammen

Les mer om treningsleiren
Siste dag Fotball og Ballsport på treningsleir.

For en fin gjeng vi har hatt med oss på tur. I dag så måtte vi ha frokost kl 07.15. Og alle var som hver dag presise. I dag måtte vi trene kl 08.30 – 10.00 fordi vi skulle dra til Barcelona og se kamp kl 11.00. I dag hadde vi ei 2 delt fotballøkt. En gjeng hadde teknikk og ein gjeng spill. Veldig bra trøkk på begge deler.

Les mer omtreningsleiren

Treningsleiren våren 2020 til La Nucia i Spania ble avlyst på grunn av korona situasjonen

Treningsleiren våren 2019 gikk til Torrievja i Spania

Reisebrer 1 fra Torrieveja

Hola, senors og senoritas! Bueno dias, uno cola por favor. De spanske glosene sitter løst her på «Torevika», som det på folkemunne i Norge blir kalt. Ballsportgjengen er godt i gang med årets tredje og siste treningsleir.

Les mer om treningsleiren

Reisebrev fra Torevika

Buenos dias! Livet er fortsatt like herlig her nede på Costa Blancakysten. Elevene koser seg gjennom hele dagen, og vi har lite bekymringer. Vi møtes smilende og blide til frokost hver morgen 08.00, og det går som ei kule.

Les mer om treningsleiren

En lærers betraktninger av en arbeidsdag litt utenom det vanlige. Landskamp Spania- Norge.

Hei hei! Dette blir ikke et vanlig reisebrev, men jeg vil heller prøve å sette ord på mine opplevelser av en arbeidsdag litt utenom det vanlige.

Les mer om treningsleiren