Forsiden > Linjefag > Ballsport > Treningsleir til utlandet med Ballsport

Treningsleirer til utlandet med Ballsport

I løpet av året drar vi på 3 flotte treningsleirer ut av landet.

Salou, Spania

I løpet av året drar vi på 3 treningsleirer, hvor alle har en varighet på en uke hver. På høsten drar vi til Salou i Spania, en time sør for Barcelona. Her er det fantastiske muligheter for blant annet fotball, tennis, padle-tennis, padbol, utendørs basketball, beachvolleyball, beachfotball og golf. I tillegg til alle disse aktivitetene nyter vi klimaet og det herlige været en hel uke. Her er det også muligheter for å dra å se Barcelonakamp på Camp Nou, så lenge de spiller hjemmekamp ila dagene vi er der nede.

Club La Santa, Lanzarote

I desember drar hele skolen til Lanzarote og Club La Santa. Et av verdens største og beste treningsresorter, hvor man kan velge og vrake mellom alt mulig av aktiviteter og treningsmetoder. Et eldorado, der elevene våre får legge opp dagene helt på egen hånd, etter egne interesser og lyst. I tillegg kombinerer de trening med sosialt samvær rundt bassenget på dagtid, og enten i de flotte leilighetene eller kanskje i biljardområdene på kveldstid.

La Nucia, Spania

På våren drar vi nok en uke til Spania, denne gangen til La Nucia. La Nucia er kåret til Europas beste småby på sport, og det er enkelt å skjønne hvorfor! Denne lille kommunen satser stort på sport, og har utbedret et vanvittig treningsanlegg som vi benytter oss av en hel uke. Her er det blant annet et friidrettsanlegg med hybrid gress fotballbane, 12 padle-tennisbaner, padbol, fitnessrom, og flere fotballbaner både med kunstgress og naturgress. Tennissenteret ligger heller ikke langt unna.
La Nucia ligger ikke så langt unna Alicante på Costa Blancakysten, og Benidorm er nærmeste nabo.

Treningsleir høsten 2018

Høsten 2018 dro Ballsport sammen med Fotball på treningsleir til Danmark. Vi reiste til Løkken Idrettssenter. Her hadde vi gode treningsforhold. Vi fikk servert 3 gode og sunne måltider om dagen. På kveldstid hadde vi ulike sosiale aktiviteter.  I løpet av uken spilte vi to treningskamper mot danske lag.

Treningsleir i Danmark for Ballsport og Fotball

Allerede 04.15 ved avreise idrettsskolen oppstod det utfordringer. Bussen kom ikke og vi fikk heller ikke tak i bussjåføren. Etter 30 minutter fikk vi tak i han og han beklaget så mye. Det er sånne ting som kan skje. Elvene var utrolig rolige når de måtte vente. Vi lærere ble litt stressa. Men alt går fint til slutt.

Les mer om treningsleiren
Flott dag i Danmark for Ballsport og Fotball

Å være på treningsleir når alt går som det skal er veldig kjekt.

På første treningsøkt i dag så hadde ballsport badminton. Her var det både øvelser og spill som stod på programmet. De jobbet både med fotarbeid, forehand og backhandslag, samt alltid komme seg sentralt i banen etter hvert slag. Fotball hadde ei avslutningstrening/keepertrening. Det er deilig å trene når det Danske været leverer. Fint vær med litt vind.

Les mer om treningsleiren

 

Treningsleiren går sin gang i Danmark

De siste dagene har det blåst bra her i Danmark. Men heldigvis så ligger fotballbanen i le og idrettshallen er som alltid inne.

Fotballinja har kjørt 2 fotballøkter hver dag de siste 2 dagene. Vi har hatt ei veldig god pasningsferdighetsøkt med bra trøkk på. Har også hatt en del konkurranser som går på å gjøre hverandre gode med både løp og pasning. Ellers har vi kjørt noen spillsekvenser med få spillere på hvert lag. Ellers har vi hatt en agilityøkt sammen med ballsport som det var skikkelig bra trøkk på.

Les mer omtreningsleiren
Siste dag i Danmark

En flott treningsleir går mot slutten. Stemningen i Danmark har vært enormt bra hele uken. På 1 økt i dag tidlig hadde Ballsport basketball, mens fotball linja hadde ei fotballøkt. Ballsport hadde både teknikk og spill på si økt, mens fotball hadde det samme på fotballøkta si.

Les mer om treningsleiren

Treningsleiren våren 2018 gikk til Playitas på Fuerteventura

Reisebrev #1 fra Playitas

Vi ankom Playitas i går ettermiddag, og sjokkerte elevene med topptur en time etter ankomst. Men, de stilte opp og fant vel ut at det ikke var så ille som det hørtes ut. Dermed er tradisjonen med lagbilde på toppen fortsatt levende.

Les mer om treningsleien

Reisebrev #2 fra Playitas

Dagene går fryktelig fort når man har det bra på tur til det store utland. Vi kjører fremdeles på med 3 økter om dagen, og har siden forrige reisebrev gjennomført følgende økter; Body Attack (styrke/koordinasjon), Tennis x 2, Beachvolleyball x 2, fotball, minigolf, HIT Cx-works (styrke) og en økt med kampsport. 

Les mer om treningsleiren

Siste reisebrev fra Playitas

De siste dagene på Fuerteventura har vært som de første: Aktive, sosiale, morsomme og for noen slitsomme. Akkurat slik det skal være på treningsleir!

Les mer om treningsleiren