Treningssamling / aktivitetshelg

 

Du er her: Forsiden > Utleie > Treningssamling / aktivitetshelg

Vi har unike treningsanlegg på skolens område.

Idrettshall

Idrettsskolen har en egen idrettshall, Rollaghallen
Hallen er tilrettelagt for ballspill som fotball, håndball, volleyball, basketball og badminton. I tillegg tilrettelagt for turnaktivitet med heve- / senkegrop, stortrampoline, trampett og airfloor. I hallen kan du også hoppe stavsprang, og vi har også en klatrevegg med buldremuligheter.

Klatrevegg med buldremuligheter
Veggen inneholder ruter med ulik vanskelighetsgrad og gir alle noe å bryne seg på. Ved siden av veggen har vi også noe som heter Frictionwall. Det er en egen buldrevegg som er designet av Magnus Midtbø. Buldring er klatring over tjukkasmadrasser, uten tau, til noen meters høyde. Klatreveggen er under stadig utvikling, så her vil det komme større klatrevegg og flere buldreområder i tiden fremover.

 

Svømmehall

Idrettsskolen har egen svømmehall. Det er et stålbasseng som er 25 meter langt og har 5 baner. I svømmehallen er det mulig å stupe fra 1 meter svikt og 3 meter fast.

Styrkerom
Idrettsskolen har et eget styrkerom i svømmehallbygningen.
Dette er treningsrommet som blir brukt både i undervisning og på fritiden. Her er det alt av utstyr som en trenger for å styrke hele kroppen. Tredemølle, spinningsykkel, romaskin, manualler, vektstenger, cable cross, cage for knebøy, 2 benkpress, pec dec maskin, og diverse benker og annet treningsutstyr. Med andre ord så får en trent alle de muskelgruppene en vil trene.

Dans- og fitnessaler
Idrettsskolen har en egen danse- og fitnessal i svømmehallbygningen og en liten dansesal med speil i skolebygningen.

Liste over Fitness- utstyr:

 • Kettlebells
 • Strikker
 • Medisinballer
 • Hoppetau
 • Slynge
 • Skumrulle
 • Bulgarian bags
 • Vektvester
 • Stepkasser
 • Fitballer
 • Bodypump vektsett

Spinningrom
Idrettsskolen har et eget spinningrom i svømmehallbygningen.

Andre anlegg

 

Anbefalinger

Trener og kursholder for "Jenteprosjektet":

Samarbeidet vårt med Idrettsskolen, i forhold til å lage kurs og treningsleire, er meget tilfredsstillende. Det blir tilrettelagt for at vi som kursholdere og trenere, skal kunne gjennomføre våre egne opplegg  for våre deltagere.  Treningsfasilitetene er  topp. Både ute og inne er det flotte treningsanlegg, og  det er godt utstyrt, slik at vi kan  legge opp til kreative og allsidige treningsprogram.
Å legge kurs og treningsleire til Idrettsskolen, kan absolutt anbefales. Vi kommer til dekka bord, der alt er klart, og trivselsfaktoren er i fokus. Skolens kjøkken sørger for riktig påfyll gjennom dagen, og en ekstra godbit til kvelds…." Idrettsskolen er et TOPP sted å være!!

Kursdeltaker, 17 år:

Idrettsskolen er et perfekt sted å være for kursdeltaker.  Alt er tilrettelagt for et godt opphold. Det er sosialt å kunne bo og sove på fellesrom. Kjøkkenet disker opp med god mat og ekstra service. Vi stortrivdes den helga vi var der som deltakere på Idrettskretsen sitt ungdomskurs. Jeg føler at Idrettsskolen setter gjestene sine i fokus, og det er helt topp å være der.

 

Vossingene med utradisjonell samling:

Voss gymnas har hatt samling på Idrettsskolen i pinsehelga. På langrenn.com skriver de: - Her fekk utøvarane utfordra seg i pendelhopp frå bru, klatring i klatrepark, balansering på bruskasser og stuping og hopping i svømmehallen - .

 

Tilbud utenom skoleåret

Ønsker dere å legge treningssamling, aktivitetsdag / - samling hos oss utenom folkehøgskolens skoleår, medio mai til medio august eller i skolens ferier, ta kontakt og be om et tilbud.

Tilbud i skoleåret

I folkehøgskolens skoleår, medio august til medio mai, er det mulig å legge treningssamling / aktivitetshelg i helger der vi har ledig kapasitet.

Tilbudet inneholder kost / losji fra og med fredag kveld og til og med lunsj på søndag. ( der vil si kveldsmat fredag, frokost, lunsj, middag og kveldsmat lørdag, frokost og lunsj søndag )

Innlosjering skjer i eget hus, med flatseng / madrass i klasserom.

Tilbudet gir tilgang til våre treningsanlegg på følgende måte:

Tilgang til gymsal og uteområder

Pris kr. 700,- pr person for helga, inkludert kost og losji

Tilgang til svømmehallen, 2 økter á 2 timer

Tillegg for bruk av svømmehallen, 2 økter á 2 timer: kr. 100,- pr. person

Ved bruk av svømmehallen, kreves det godkjent livredderbevis.

Tilgang til idrettshallen ( Rollaghallen ), 2 økter á 2 timer

Tillegg for bruk av idrettshallen, 2 økter á 2 timer: kr. 100,- pr. person

NB!

Tilbudet baserer seg på et antall på ca 35 personer.
Kursledelsen er sjølv ansvarlig for aktivitet og opplegg med sin gruppe.