Rollaghallen - Idrettsskolens idrettshall

Du er her: Forsiden > Treningsanlegg > Idrettshall

Idrettsskolen har en egen idrettshall, Rollaghallen
Hallen er tilrettelagt for ballspill som fotball, håndball, volleyball, basketball og badminton. I tillegg tilrettelagt for turnaktivitet med heve- / senkegrop, stortrampoline, trampett og airfloor. I hallen kan du også hoppe stavsprang, og vi har også en klatrevegg med buldremuligheter.

Klatrevegg med buldremuligheter

Veggen inneholder ruter med ulik vanskelighetsgrad og gir alle noe å bryne seg på. Ved siden av veggen har vi også noe som heter Frictionwall. Det er en egen buldrevegg som er designet av Magnus Midtbø. Buldring er klatring over tjukkasmadrasser, uten tau, til noen meters høyde. Klatreveggen er under stadig utvikling, så her vil det komme større klatrevegg og flere buldreområder i tiden fremover.

Utenom undervisning er hallen tilgjengelig for elevene fram til kl. 17.00 og når den ikke er utleid.

Elevene betaler ikke noe ekstra for å bruke treningsanleggene på fritida.