Forsiden / Skolens personale

Personale på Idrettsskolen


Linjelærer LinjeX - Action:
Kennet Nilsen

Jeg har bachelorgrad i Arktisk Friluftsliv, med spesialisering som Arktisk Natur Guide. Videreutdannet som lærer i friluftsliv gjennom praktisk pedagogisk utdanning. Glad i alt som angår friluftslivet, fra tradisjonelle aktiviteter som jakt og fiske, til mer moderne aktiviteter som terrengsykling og off piste skikjøring. Har selv gått to år på folkehøgskole.

Send epost til Kennet:
kennet.nilsen@idrettsskolen.com

Telefon: 31023800


Linjelærer LinjeX - Villmark:
Svein Storemoen

Svært interessert i friluftsliv, jakt og fiske, og bruker mye av fritida på dette. Bor på gård 6 km fra skolen, er gift og har 2 voksne barn.

Idrettsbakgrunn; langrenn, løp, fotball, volleyball
Mastergrad i idrett

Jegerprøveinstruktør

Diplomtrener NIF

3 år lærer/trener ved Sirdal VGS

Idrettsskolen (Fra 1995) ;  Telemark, Friluftsliv, Linje X, Idrett, Ballsport 
7 år som kretstrener langrenn  

Send epost til Svein: svein.storemoen@idrettsskolen.com

Telefon: 31023800


Linjelærer Ballsport:
Tom Larsen

Ansatt som ballidrettslærer. Jeg kommer opprinnelig fra Lillesand. Har en mastergrad i idrett, kroppsøving og friluftsliv. Selv har jeg gått på fotball, svømming og basketball men trives også med det meste innenfor ballsport. På Idrettsskolen underviser jeg også i ulike valgfag og fellesfag. Jeg bor på tunet og du finner meg stort sett på styrkerommet eller i ballhallen.

Send epost til Tom: tom.larseni@idrettsskolen.com

Telefon: 31023800


Linjelærer Fotball Europa:
Sigurd Simpson-Larsen

Har jobba med idrett og fotball de siste 20 åra. Er utdanna UEFA – B trener. Trener lag på klubb og kretsnivå. Som skole så har vi samarbeid med fotballkretsen.
Har jobba 1,5 år som sportssjef i fotballklubb. Stort sett består dagen av fotball og trening.

4 års Høgskoleutdanning i idrett.
Spilt aktivt fotball på senior nivå i 20 år.
F.B.K Voss, Alta IF, Bossekopp, Flint, Bærum.

Send epost til Sigurd:
sigurd.simpson-larsen@idrettsskolen.com

Telefon: 31023800


Linjelærer Functional Fitness OCR
Cainan Sletten

Jeg har mastergrad i Idrettsvitenskap ved Norges Idrettshøgskole, i tillegg til årstudium i Praktisk-Pedagogisk Utdanning, og Idrett, Kultur og Utvikling. Også en rekke kurs innen ulike treningsmetoder. Samtidig som jeg studerte jobbet jeg som instruktør innen Crossfit, Yoga og akrobatikk.
Trening er det beste som finnes, stort sett finner du meg på styrkerommet, ved hoppegropa eller på slakklinen.

Send epost til Cainan: cainan.sletten@idrettsskolen.com

Telefon: 31023800


Linjelærer Movement Culture:
Linda Ramstad-Johannsen

Jeg har studert dans på Bårdar akademiet og har undervist flere år i ulike dansesjangre. Jeg fullførte min bachelorgrad innen ernæring i 2011, og har siden da jobbet med ernæringsrådgivning og foredragsholding innenfor emnet. I tillegg har jeg kursbevis som instruktør i ashtanga vinyasa yoga, og har fullført en rekke kurs innen forskjellige konsepter av gruppetrening. Jeg elsker alle former for trening og bevegelse, samt å hele tiden utvikle meg og utforske nye former å bevege seg på. På Idrettsskolen underviser jeg i kreative fag, ernæring, valgfag, samt linjefag på Movement Culture.

Send epost til Linda:
linda.ramstad-johannsen@idrettsskolen.com


Lærer Allsidig E-sport:
Dan-Elias Brevig

Jeg kommer ifra skolens nabobygd: Veggli. Min mastergrad i musikk er fra Universitetet i Oslo og min praktisk-pedagogiske utdanning tok jeg i Notodden.

På fritiden spiller jeg i metalbandet Assimilate og produserer acapellaversjoner av forskjellige sanger på YouTube under navnet Synth000.

På skolen underviser jeg i kreative valgfag som Musikk, Visuell Kunst og editering av media.​

Send epost til Dan-Elias:
dan-elias.brevig@idrettsskolen.com

Telefon: 31023800


Lærer:
Vemund Roen Harkinn

Permisjon skoleåret 2021/-22

Tittel: Idrettslærer. Lektor.
Jobberfaring: Mastergrad i Idrettsvitenskap, Snowboard, Norges Idrettshøgskole.
Ulike trenerkurs i NSBF, NSF Freestyle, NGTF, NFF.
10 år på Idrettsskolen, Numedal folkehøgskole. Underviser også i ulike valgfag og fellesfag.
Mine interesser: Alt som har med idrett, trening, friluftsliv, jakt og fiske.

 

 


Lærer:
Hilde Grymyr

Jeg underviser i valgfag. Eksempler på emner jeg underviser i er Foto, Photoshop og Digital kreativitet. Min utdanningsbakgrunn er innen idrett, friluftsliv, realfag og foto. Jeg har spilt aktivt fotball, håndball og litt volleyball. Trives godt med fysisk aktivitet i naturen, til fots, på sykkel, kajakk eller ski. Er ofte å se med kamera rundt halsen.

Send epost til Hilde: hilde.grymyr@idrettsskolen.com

Telefon: 31023808


Rektor:
Lars Petersen

Jeg er dansk og kommer opprinnelig fra København. Sosiolog med etter- og videreutdanning innen arbeidsrett, ledelse og coaching. Turleder og instruktør på havkajakk. Diverse styreverv. Har jobbet som konsulent i ulike kommuner, vært rektor, inspektør og lærer i folkehøgskolen, og har drevet egen virksomhet. Jeg elsker mitt lille småbruk og stortrives på vannet, i skogen og på fjellet.

Send epost til Lars: lars.petersen@idrettsskolen.com


Inspektør:
Kjersti Simpson-Larsen

Har jobba på idrettsskolen siden 1996. Starta opp som inspektør høsten 2017. Har noe undervisning på Fitness, LinjeX, Lederlinja, valgfag og fellesfag.

Utdannet i idrettsfag. Etterutdanning i Klatring, Idrettspsykologi og Spesialpedagogikk.

Er ei allsidig dame som liker å trene. Alt fra utholdenhet til styrke og det meste innen friluftsliv sommer som vinter. Bor på tunet og gift med Sigurd.

Send epost til Kjersti:
Kjersti.simpson-larsen@idrettsskolen.com

Telefon: 31023808


Internatleder:
Marita F. Tveiten

Eg er internatleder, utdanna husøkonom, og kaller meg gjerne husmor. Eg har eit ord med i laget over alt, styrer hus og heim, og kommer gjerne på rombesøk på internatet. Eg er opptatt av at både elever, personale og gjester skal trives på Idrettsskolen, og tar gjerne ein «go-prat» med alle. Men eg er ikkje berre inne, eg er også glad i skog og fjell og livet utendørs.

Send epost til Marita: internatleder@idrettsskolen.com

Telefon: 31023803


Kontorleder - økonomiansvarlig:
Astrid Tenstad

Jeg jobber på kontoret med regnskap og økonomi. Er det spørsmål til faktura, betalingsplan eller lignende svarer jeg gjerne. På fritiden liker jeg å være ute i all slags vær og trives på ski, til fots eller på sykkel. Jeg bor på gård 7 km opp mot Veggli, har 2 katter, samboer og barn.

Send epost til Astrid: astrid.tenstad@idrettsskolen.com

Telefon: 31023800


Skolesekretær:
Åse Dammen Otterholt

Jeg har jobbet som skolesekretær 50 % stilling i 30 år nå. Ansvar for registrering av søknader, lånekassen og kortkurs. Ellers vanlig kontorarbeid som svare på henvendelse pr telefon, SMS, epost eller personlig. Min andre jobb er hjemme på gården i Veggli. Her har jeg nå ca 180 vinterfora sau. Strikker og leser gjerne en god krimbok når jeg kan. Har også 4 barn og 5 barnebarn.

Send epost til Åse: kontor@idrettsskolen.com

Telefon: 31023806


Kjøkkenleder og kokk:
Elin Ørsland

Jeg heter Elin Ørsland bor i Veggli og har jobbet på Idrettsskolen i mange år. Tok fagbrev som kokk, og har etter det hatt kjøkkenleder ansvar, med meny planlegging og bestilling av mat. Trives godt på jobben med hektiske dager, og anledning til å bli kjent med elevene.

Send epost til Elin: kjokkenleder@idrettsskolen.com

Telefon: 31023803


Kokk:
Torbjørn Barikmo

Torbjørn har vert kokk på skolen siden 1986. Sammen med kjøkkendamene står han for tilbereding av alle måltida som serveres hver dag. Torbjørn er sosial og liker å slå av en prat med både elever, gjester og ansatte. Torbjørn er fra Kongsberg og er en engasjert mann i lag og foreninger.

Telefon: 31023804


Kokk:
Nina Baltzersen

Jeg er tredje generasjon i min familie som har vært ansatt på Numedal Folkehøgsskole, så skolen har alltid betydd mye for meg og min familie. Jeg var 17 år da jeg ble ansatt i 1981 og jobbet der til 1989. Etter å ha jobbet med mat og service andre steder, kom jeg tilbake og ble fast ansatt i 2015. Høsten 2017 tok jeg fagbrev som institusjonskokk.

Telefon: 31023804


Internatassistent og renholder:
Ingeborg Bekkeseth

Ingeborg Jobber med renhold og på kjøkkenet. Ho liker å holde skolen ryddig og rein, og er godt kjent i hver en krok på hele skolen. Ingeborg har også jobba i svømmehallen, både som badevakt og renholder. Ei allsidig dame som har jobba på Idrettsskolen siden 1999.

Telefon: 31023804


Internatassistent:
Bjørg Skriudalen

Jeg jobber på kjøkkenet. Er i fra Nore.  Er utdannet som Hjelpepleier. Har tatt en videre utdanning innen for Psykisk helsearbeid og Rus. Det å se muligheter fremfor å bare se begrensninger er noe jeg er veldig opptatt av.  Trives godt med å være ut i friluft.

Telefon: 31023804


Vaktmester:
Ronny Darjes

Er skolens vaktmester, og er stort sett å finne «rundt-om-kring». Han løser små og store oppgaver, og tar gjerne elever med for å lære praktiske ting. Han har en variert bakgrunn, og er ivrig med modellfly.  Ronny er en av tre vaktmestere ved skolen, og har hovedansvaret innendørs.

Send epost til Ronny: ronny.darjes@idrettsskolen.com

Telefon: 91376180


Bademester og vaktmester i Rollaghallen:
Asbjørn Teksle

Asbjørn er vaktmester med hovedansvar for Svømmehall og Idrettshall. Med hans allsidige bakgrunn og interesse for vedlikehold/snekring, bidrar han også gjerne med andre oppdrag innen f.eks oppussing.

Send epost til Asbjørn: asbjorn.teksle@idrettsskolen.com


Vaktmester:
Tor Arne Bjørnsrud

Er skolens ute-vaktmester. Han trives godt i gravemaskina, og har ansvar for idrettsanlegga ute, både sommer og vinter. Han vedlikeholder fotballbaner, golfbane, skiløyper og skøytebane. Det blir mye grasklipping på sommeren og brøyting på vinteren.

Telefon: 31023800


Badevakt og renholder i svømmehallen:
Nils Fadum

Telefon: 31023809


Vikar på kjøkkenet:
Randi Nørstebø

Telefon: 31023804