Du er her: Forsiden > Reiser på linjene

Reiser på linjene

Felles skoletur

I desember drar vi på en ukes treningsleir til Lanzarote - Club La Santa. Dette er et av verdens ledende sportssentre.

 

Linjeturerer / treningsleirer

På våren reiser alle linjene på studietur / treningsleir.

Linjetur til New York

Cheerdance og Fitness puls og styrke reiser på en 10- dagers tur til USA, hvor vi opplever storbylivet i New York, utforsker byen og opplever amerikansk kultur som turister.
Her skal Cheerdance - USA ta danseklasser, se musikaler på Brodway, mens Fitness - puls og styrke skal bant annet besøke trenings- og crossfitsenter, American Ninja Warrior- trening, bootcamp, trening i Central Park.

Treningscamp til Zillertal i Østerrike

LinjeX har treningscampen på våren går til Alpene. De siste årene har turen gått til Zillertal i Østerrike.
Stedet ligger midt mellom flere anlegg med heiser opp til over 3250 moh. Vi har heiskort til alle anleggene i dalen og har mulighet til å reise dit vi selv ønsker.

Treningsleir til Playitas på Fuerteventura

Ballsport sitt reisemål for treningsleir vår er Playitas på Fuerteventura. Dette er et sted som byr på vanvittige muligheter for aktivitet.

Treningsleir til Løkken i Danmark og Ayia Napa, Kypros

Etter et par uker på skolen drar Fotball - Europa på 1 ukes treningsleir ut av landet. De siste årene har vi vært i Danmark. Her trener vi 2 ganger om dagen. I tillegg får vi kamper mot Danske lag.

På våren, før gresset er grønt i Norge, reiser vi til Kypros, Ayia Napa. Der har vi tilgang på fantastiske gressbaner, og får et profesjonelt opplegg rundt alle treninger.

Turer i nærområdet / workshops / treningshappeninger / kamper

Alle linjene drar på kortere turer i nærområdet for å komme til anlegg vi ikke har på skolen, spille kamper og hente inspirasjon