Forsiden / Reiser på linjene

Reiser på linjene

Covid-19, treningsleirer og felles skoletur

Når det gjelder våre utenlandsturer, må vi avvente å se hva som skjer framover med korona situasjonen. I utgangspunktet drar vi til utlandet, men hvis situasjonen tilsier at vi ikke kan dra ut av landet, vil vi være på teningsleirer i Norge.

Felles skoletur

I desember drar vi på en ukes treningsleir til Lanzarote - Club La Santa. Dette er et av verdens ledende sportssentre.

Les mer om felles skoletur

 

Linjeturerer / treningsleirer

 

Linjetur til Thailand for Functional fitness OCR

På våren går turen til Thailand, nœrmere sagt Phuket, hvor alt ligger til rette for en fantastisk uke med Crossfit og hinderløype trening. Så tar vi ryggsekken fatt og beveger oss mot Krabi. På veien overnatter vi på hostel, trener i eksotiske omgivelser og får mulighet til å oppleve en rekke spennende og morsomme aktiviteter.

Les mer om linjetur til Thailand

 

Linjetur til Thailand for Movement - Culure

Linjeturen går til Thaiboxing sitt hjemland, med mye spennende kultur, historie og kampsport tradisjoner. Der skal vi trene 1 uke på et av Thailands beste kampsport senter, før vi backpacker oss mot Krabi. På veien overnatter vi på hostel, og tester ut ulike aktiviteter som klatring, fridykking og akrobatikk på stranda.

Les mer om linjetur til Thailand

 

Treningscamp til Alpene for LinjeX - Action

Turen på vinteren går til Alpene i Sveits/Østerrike. Vi søker ville fjell, spennende og deilige øyeblikk på ski/snowboard. Det handler om park, pudder og vertikal glede!

Les mer om treningscampen til Alpene

 

Turer på LinjeX - Villmark

Vi drar ikke utenlands da Nord-Europas råeste villmark er i Norge. Stikkord for turene gjennom skoleåret er: bre, sykkel, kajakk, vertikalt friluftsliv, fiske, småvilt- og storviltjakt, vintertur på Hardangervidda, hundekjøring, «Høgruta Jotunheimen – Haute Route Norge», fra fjell til fjord, fartsfylt RIB-tur

Les mer om turene på LinjeX - Villmark

 

Treningsleir til Salou, Spania for Ballsport

I løpet av året drar vi på 3 treningsleirer, hvor alle har en varighet på en uke hver. På høsten drar vi til Salou i Spania, en time sør for Barcelona. Her er det fantastiske muligheter for blant annet fotball, tennis, padle-tennis, padbol, utendørs basketball, beachvolleyball, beachfotball og golf. I tillegg til alle disse aktivitetene nyter vi klimaet og det herlige været en hel uke. Her er det også muligheter for å dra å se Barcelonakamp på Camp Nou, så lenge de spiller hjemmekamp ila dagene vi er der nede.

Les mer om treningsleiren til Salou, Spania

 

Treningsleir til La Nucia, Spania for Ballsport

På våren drar vi nok en uke til Spania, denne gangen til La Nucia. La Nucia er kåret til Europas beste småby på sport, og det er enkelt å skjønne hvorfor! Denne lille kommunen satser stort på sport, og har utbedret et vanvittig treningsanlegg som vi benytter oss av en hel uke. Her er det blant annet et friidrettsanlegg med hybrid gress fotballbane, 12 padle-tennisbaner, padbol, fitnessrom, og flere fotballbaner både med kunstgress og naturgress. Tennissenteret ligger heller ikke langt unna.
La Nucia ligger ikke så langt unna Alicante på Costa Blancakysten, og Benidorm er nærmeste nabo.

Les mer om treningsleiren til La Nucia, Spania

 

Treningsleir til Salou, Spania for Fotball Europa

Om høsten drar vi til Spania og plassen Salou, 1 time fra Barcelona. Her er det mulighet for Barcelonakamp. Her trener vi på flotte fotballbaner. Vi spiller kamp mot lokale lag. Vi har også trening på en flott sandstrand.

Les mer om treningsleiren til Salou, Spania

 

Treningsleir til Kypros for Fotball Europa

I løpet av våren drar Fotball - Futsal på treningsleir til Kypros.  Her har vi strålende fasiliteter, og profesjonell oppfølging av fotballoperatører som vi har et glimrende samarbeid med. Disse legger alt til rette for at vi skal få to gode treningsøkter om dagen, samt kamper mot Kypriotisk motstand.

Les mer om treningsleiren til Kypros

 

Turer og treningsleirer for Allsidig E-sport

Vi følger de store internasjonale og profesjonelle turneringer. Vi reiser til Sverige for å oppleve verdens største digitale festival: DreamHack.

Les mer om Allsidig E-sport

 

Turer i nærområdet / workshops / treningshappeninger / kamper

Alle linjene drar på kortere turer i næromådet for å komme til anlegg vi ikke har på skolen, spille kamper og hente inspirasjon