Reiser på linjene

 

Du er her: Forsiden > Reiser på linjene

Felles skoletur

I desember drar vi på en ukes treningsleir til Lanzarote - Club La Santa. Dette er et av verdens ledende sportssentre.

 

Linjeturerer / treningsleirer

 

Linjetur til New York for GX - Puls og styrke

GX - Puls og styrke reiser på en 10- dagers tur til USA på våren, hvor vi opplever storbylivet i New York, utforsker byen og opplever amerikansk kultur som turister.
Vi besøker trenings- og crossfitsenter, American Ninja Warrior- trening, bootcamp, trening i Central Park og NHL- kamp i Madison Square Garden.

Les mer om linjetur til New York

 

Linjetur til Thailand for Functional fitness

På våren går turen til Thailand, nœrmere sagt Phuket, hvor alt ligger til rette for en fantastisk uke med Crossfit og hinderløype trening. Så tar vi ryggsekken fatt og beveger oss mot hovedstaden Bangkok. På veien overnatter vi på hostel, trener i eksotiske omgivelser og får mulighet til å oppleve en rekke spennende og morsomme aktiviteter.

 

Linjetur til Thailand for Movement - Culure

Linjeturen går til Thaiboxing sitt hjemland, med mye spennende kultur, historie og kampsport tradisjoner. Der skal vi trene 1 uke på et av Thailands beste kampsport senter, før vi backpacker oss mot hovedstaden Bangkok. På veien overnatter vi på hostel, og tester ut ulike aktiviteter som klatring, fridykking og akrobatikk på stranda.

 

Treningscamp til Sveits / Østerrike for LinjeX - Action

LinjeX - Action har treningscamp på våren som går til Alpene i Sveits / Østerrike. Vi søker ville fjell, spennende og deilige øyeblikk på ski/snowboard. Det handler om park, pudder og vertikal glede!

Les mer om treningscampen til Østerrike

 

Turer på LinjeX - Villmark

Vi drar ikke utenlands da Nord-Europas råeste villmark er i Norge. Stikkord for turene gjennom skoleåret er: bre, sykkel, kajakk, vertikalt friluftsliv, fiske, småvilt- og storviltjakt, vintertur på Hardangervidda, hundekjøring, «Høgruta Jotunheimen – Haute Route Norge», fra fjell til fjord, fartsfylt RIB-tur

Les mer om turene på LinjeX - Villmark

 

Treningsleir til Danmark for Ballsport

På høsten drar Ballsport på linjetur til Danmark. Vi reiser til Løkken Idrettssenter, hvor vi har alle muligheter for å drive med mye forskjellig ballsporter. Her er det to treningsøkter for dagen, og vi får servert 3 gode og sunne måltider om dagen. På kveldstid har vi ulike sosiale aktiviteter.  Denne turen drar vi sammen med fotballinja på skolen.

Les mer om treningsleiren til Danmark

 

Treningsleir til Playitas på Fuerteventura for Ballsport

I løpet av våren drar Ballsport på linjetur til Fuerteventura, hvor vi bor og trener på Las Playitas. Dette er et vakkert idrettssenter med flotte fasiliteter, og mange muligheter til å drive både ballsport og alternativ trening. Vi har to til tre gode treningsøkter om dagen.

Les mer om treningsleiren til Fuerteventura

 

Treningsleir til Danmark for Fotball - Futsal

På høsten drar Fotball - Futsal å linjetur til Danmark. Vi reiser til Løkken Idrettssenter. Gressbanene rett utenfor senteret er flotte, og dette utnytter vi ved å ha to fotballøkter om dagen. Vi får servert 3 gode og sunne måltider om dagen.

Les mer om treningsleiren til Danmark

 

Treningsleir til Kypros for Fotball - Futsal

I løpet av våren drar Fotball - Futsal på treningsleir til Kypros.  Her har vi strålende fasiliteter, og profesjonell oppfølging av fotballoperatører som vi har et glimrende samarbeid med. Disse legger alt til rette for at vi skal få to gode treningsøkter om dagen, samt kamper mot Kypriotisk motstand.

Les mer om treningsleiren til Kypros

 

Turer i nærområdet / workshops / treningshappeninger / kamper

Alle linjene drar på kortere turer i næromådet for å komme til anlegg vi ikke har på skolen, spille kamper og hente inspirasjon