Linjefag, skoleåret 2017/-18

Du er her: Forsiden > Linjefag

Ekstremsportlinja. Et actionfylt skoleår der vi søker X-faktoren ved å pushe egne og andres grenser. Mange aktiviteter, spennende utfordringer og godt samhold. Treningscamp til Alpene!

Er du glad i å trene og ønsker å lære mer om styrketrening, utholdenhetstrening, livsstil og ernæring? Har du lyst å lære å legge opp trening for deg selv og grupper? 2 treningsleirer i utlandet.

Dette er linja der ballfølelsen utfordres i en mengde varianter. Fra matching en mot en, til doublespill og videre til samhandling som et helt lag. Skolen deltar i NM for VGS  i volleyball.

Dette er linja for deg som oppsøker REALITY, som er nysgjerrig og liker å lære gjennom å gjøre. På linja utforsker vi idretter, kampteknikker, håndverk og dagligliv for ca. tusen år siden.

Enkelt liv ute i villmarka.
Tid til å bare være den du er, sammen med andre. Eller tid til å finne ut hvem du er.
Friluftsliv uten stress og prestasjonsjag Du må gjerne være fersk som uteligger?

Ønsker du et år der du kan utvikle deg som danser? Uansett om du har danset mye eller ønsker å prøve noe nytt - dette er linja for deg som er glad i å danse! Linjetur til cheerdansens hjemland - USA.

Har treningsleirer til Danmark, La Santa og Kypros.
Utvikle deg individuelt og kollektivt.
5 dager i uka med trening/kamp!

Linja for deg som har hatt et supert år på folkehøgskole, og som ønsker et år til, der du kan utvikle gode trener- og lederegenskaper retta mot idrett. Praksis på en av de andre linjene på skolen.