Forsiden / Alle linjene

Alle linjene

Vi tilbyr både hel- og halvårskurs. Det betyr at du kan velge om du vil følge ei linje gjennom hele skoleåret, eller velge ei linje på høsten og ei annen på våren.
Det er også mulig å gå hos oss et halvt år og kombinere det med noe annet, et annet sted. Dersom du for eksempel skal inn i militæret eller begynne å studere etter jul, kan du ta et halvårskurs hos oss på høsten.

 

Functional fitness OCR

Vi tilbyr hel- og halvårs kurs innen Functional Fitness OCR

Linjen for deg som vil ha et variert år med mye intensiv trening. Utvikling av fysisk og mental kapasitet inne på Boxen og ute på hinderløypen, står sterkt på programmet. Vektløfting, X-Run, Toughest.

Turleder og ekspedisjon

Vi tilbyr hel- og halvårskurs innen Turleder og ekspedisjon

Et skoleår fylt med naturopplevelser. Over vidda, opp på fjellet, gjennom skogen og over vannet. Du vil også bli godt kjent med DNT og turlederrollen. Vi ferdes i Fridtjof Nansens rike.

Fotball

Fotball

Vi tilbyr hel- og halvårskurs innen Fotball

Et opphold på fotballinja hos oss vil gjøre deg til en bedre fotballspiller. Trener / lærer har høy fotballtrener-utdannelse og stor faglig kompetanse på spillerutvikling.

 

LinjeX - Action

Vi tilbyr helårskurs innen LinjeX - Acton

Ekstremsportlinja. Et actionfylt skoleår der vi søker X-faktoren ved å pusje egne og andres grenser. Mange aktiviteter, spennende utfordringer og godt samhold.

Ballsport

Vi tilbyr hel- og halvårskurs innen Ballsport

Dette er linja der ballfølelsen utfordres i mange varianter. Fra matching en mot en, til doublespill og videre til samhandling som lag i ulike idretter.

Allsidig E-sport

Allsidig E-sport

Vi tilbyr hel- og halvårskurs innen Allsidig E-sport

I samarbeid med Norges E-sportforbund tilbyr Idrettsskolen Numedal folkehøgskole linjefag i E-sport. Vi ønsker å tilby en allsidig E-sport linje, som også har god fysisk trening.

LinjeX-Villmark

LinjeX - Villmark

Vi tilbyr hel- og halvårskurs innen LinjeX - Villmark

Et år med ekte opplevelser ute? Et år med spennende aktiviteter der klasserommet er skog, fjell, vidde, topp, isbre, elv og kyst. Et år uten tidspress der sola starter og slutter dagen.

SportsMix

SportsMix

Vi tilbyr hel- og halvårskurs innen SpoertsMix

Er du glad i å trene allsidig og variert? Her vil du få utfoldet deg på mange forskjellige arenaer. SportsMix er en linje hvor vi legger til rette for forskjellige typer idretter / aktiviteter.

Ledertrening - 2. årselever

Linja for deg som har hatt et supert år på folkehøgskole, og som ønsker et år til, der du kan utvikle gode trener- og lederegenskaper retta mot idrett. Praksis på en av de andre linjene på skolen.

Les mer om Ledertrening, 2. års elever