Linjefag, skoleåret 2018/-19

Du er her: Forsiden > Linjefag

Fotball - Futsal

Vi tilbyr 2 studietilbud innen Fotball

Utvikle deg individuelt og kollektivt. 15 timer i uka med fotballtrening. Vi har fantastiske treningsfasiliteter på skolen. Trenerkurs NFF C-lisens. Treningsleire til Danmark, La Santa og Kypros.

Functional fitness - OCR

Linjen for deg som vil ha et variert år med mye intensiv trening. Utvikling av fysisk og mental kapasitet inne på Boxen og ute på hinderløypen, står sterkt på programmet. Vektløfting, X-Run, Toughest.

Fitness - GX - Instruktør

Er du glad i å trene sammen med andre, og har du lyst til å bli instruktør? Liker du å bli pusha, og vil du lære om ulike treningsmetoder for deg selv og i gruppe? Da er dette linja for deg.

Movement - Culture

Knowing yourself is true wisdome, mastering yourself is true power. Vi utforsker bevegelseskulterens mange disiplin og deres innvirkning på oss. Akrobatikk, kreativ bevegelse, yoga, Gymnastic Bodies

LinjeX - Action

Ekstremsportlinja. Et actionfylt skoleår der vi søker X-faktoren ved å pusje egne og andres grenser. Mange aktiviteter, spennende utfordringer og godt samhold.

LinjeX - Villmark

Et år med ekte opplevelser ute?
Et år med spennende aktiviteter der klasserommet er skog, fjell, vidde, topp, isbre, elv, vann og kyst?

Ledertrening - 2. årselever

Linja for deg som har hatt et supert år på folkehøgskole, og som ønsker et år til, der du kan utvikle gode trener- og lederegenskaper retta mot idrett. Praksis på en av de andre linjene på skolen.

Ballsport

Dette er linja der ballfølelsen utfordres i en mengde varianter. Fra matching en mot en, til doublespill og videre til samhandling som et helt lag i mange forskjellige ballidretter.