Linjefag, skoleåret 2018/-19

Du er her: Forsiden > Linjefag

Vi tilbyr både hel- og halvårskurs. Det betyr at du kan velge om du vil følge ei linje gjennom hele skoleåret, eller velge ei linje på høsten og ei annen på våren.
Det er også mulig å gå hos oss et halvt år og kombinere det med noe annet, et annet sted. Dersom du for eksempel skal inn i militæret eller begynne å studere etter jul, kan du ta et halvårskurs hos oss på høsten.

Fotball - Futsal

Vi tilbyr hel- og halvårskurs innen Fotball - Futsal

Et opphold på fotballinja hos oss vil gjøre deg til en bedre fotballspiller.
Trenere/lærere har høy fotballtrener-utdannelse og stor faglig kompetanse på spillerutvikling.

Functional fitness - OCR

Vi tilbyr hel- og halvårskurs innen Functional Fitness

Linjen for deg som vil ha et variert år med mye intensiv trening. Utvikling av fysisk og mental kapasitet inne på Boxen og ute på hinderløypen, står sterkt på programmet. Vektløfting, X-Run, Toughest.

Fitness - GX - Instruktør

Vi tilbyr hel- og halvårskurs innen Fitness -GX - Instruktør

Er du glad i å trene sammen med andre, og har du lyst til å bli instruktør? Liker du å bli pusha, og vil du lære om ulike treningsmetoder for deg selv og i gruppe? Da er dette linja for deg.

Movement - Culture

Vi tilbyr hel- og halvårskurs innen Movement Culture

Knowing yourself is true wisdome, mastering yourself is true power. Vi utforsker bevegelseskulterens mange disiplin og deres innvirkning på oss. Akrobatikk, kreativ bevegelse, yoga, Gymnastic Bodies

LinjeX - Action

Vi tilbyr helårskurs innen LinjeX - Acton

Ekstremsportlinja. Et actionfylt skoleår der vi søker X-faktoren ved å pusje egne og andres grenser. Mange aktiviteter, spennende utfordringer og godt samhold.

LinjeX - Villmark

Vi tilbyr hel- og halvårskurs innen LinjeX - Villmark

Et år med ekte opplevelser ute?
Et år med spennende aktiviteter der klasserommet er skog, fjell, vidde, topp, isbre, elv, vann og kyst?

Ledertrening - 2. årselever

Linja for deg som har hatt et supert år på folkehøgskole, og som ønsker et år til, der du kan utvikle gode trener- og lederegenskaper retta mot idrett. Praksis på en av de andre linjene på skolen.

Ballsport

Vi tilbyr hel- og halvårskurs innen Ballsport

Dette er linja der ballfølelsen utfordres i en mengde varianter. Fra matching en mot en, til doublespill og videre til samhandling som et helt lag i mange forskjellige ballidretter.