Forsiden / Alle linjene

Alle linjene

Vi tilbyr både hel- og halvårskurs. Det betyr at du kan velge om du vil følge ei linje gjennom hele skoleåret, eller velge ei linje på høsten og ei annen på våren.
Det er også mulig å gå hos oss et halvt år og kombinere det med noe annet, et annet sted. Dersom du for eksempel skal inn i militæret eller begynne å studere etter jul, kan du ta et halvårskurs hos oss på høsten.

 

Functional fitness OCR

Vi tilbyr hel- og halvårs kurs innen Functional Fitness OCR

Linjen for deg som vil ha et variert år med mye intensiv trening. Utvikling av fysisk og mental kapasitet inne på Boxen og ute på hinderløypen, står sterkt på programmet. Vektløfting, X-Run, Toughest.

LinjeX - Villmark

Vi tilbyr hel- og halvårskurs innen LinjeX - Villmark

Et år med ekte opplevelser ute?
Et år med spennende aktiviteter der klasserommet er skog, fjell, vidde, topp, isbre, elv, vann og kyst?

Fotball Europa

Vi tilbyr hel- og halvårskurs innen Fotball Europa

Et opphold på fotballinja hos oss vil gjøre deg til en bedre fotballspiller. Trenere / lærere har høy fotballtrener-utdannelse og stor faglig kompetanse på spillerutvikling.

LinjeX - Action

Vi tilbyr helårskurs innen LinjeX - Acton

Ekstremsportlinja. Et actionfylt skoleår der vi søker X-faktoren ved å pusje egne og andres grenser. Mange aktiviteter, spennende utfordringer og godt samhold.

 

Ballsport

Vi tilbyr hel- og halvårskurs innen Ballsport

Dette er linja der ballfølelsen utfordres i mange varianter. Fra matching en mot en, til doublespill og videre til samhandling som lag i ulike idretter.

Allsidig E-sport

Vi tilbyr hel- og halvårskurs innen Allsidig E-sport

I samarbeid med Norges E-sportforbund tilbyr Idrettsskolen Numedal folkehøgskole linjefag i E-sport. Vi ønsker å tilby en allsidig E-sport linje, som også har god fysisk trening.

Movement Culture

Vi tilbyr hel- og halvårskurs innen Movement Culture

Knowing yourself is true wisdome, mastering yourself is true power. Vi utforsker bevegelseskulterens mange disiplin og deres innvirkning på oss. Akrobatikk, kreativ bevegelse, yoga, Gymnastic Bodies

Ledertrening - 2. årselever

Linja for deg som har hatt et supert år på folkehøgskole, og som ønsker et år til, der du kan utvikle gode trener- og lederegenskaper retta mot idrett. Praksis på en av de andre linjene på skolen.

Les mer om Ledertrening, 2. års elever