Villmarksliv -
null stress

SEND SØKNADSE FILM

Du er her: Forsiden > Linjefag > Villmarksliv - null stress

Enkelt liv ute i villmarka.
Tid til å bare være den du er, sammen med andre. Eller tid til å finne ut hvem du er.
Friluftsliv uten stress og prestasjonsjag. Du må gjerne være fersk som uteligger.

Er du glad i å være ute i villmarka, eller har du lyst til å bli det?

«Villmark – null stress» er et linjetilbud som baserer seg på enkelt friluftsliv og trygg «sporløs» ferdsel  ute i fri natur. Grundig innføring i friluftslivets hemmeligheter når det gjelder fjell, skog, kyst , vann og vidde.

Du vil oppleve et mangfold av måter å ta seg fram i naturen på, avhengig av om det er flatt, bratt, skrått eller vått.

Målet er at du som elev skal få nok ferdigheter til å oppleve positiv mestring i samspill med vær og vind og de utfordringer som naturen gir oss.

Vi stiller ingen krav til at du har erfaring med friluftsliv, men vilje/evne til samarbeid og problemløsning vil være viktig for å løse de utfordringer vi møter.

En del av opplegget er selvsagt «spikret», men dere som er elever er med på å bestemme hvor vi skal og hvilke utfordringer dere ønsker å prøve dere på.

Lav stressfaktor og tid til å bare være den du er sammen med de andre på linja.

Det er null stress å være ute!

Linjetur til Island eller Svalbard

Mer info kommer seinere.

Felles skoletur til Lanzarote

I desember drar hele skolen på en ukes treningsleir til Lanzarote - Club La Santa. Dette er et av verdens ledende sportssentre.

Hva er prisen for skoleåret 2017/-18?

Grunnpris
Reisebudsjett
kr
Totalpris, Villmarksliv kr 111.800