Movement -

SEND SØKNADSE FILM

Du er her: Forsiden > Linjefag > Movement - Culture

OM LINJA

Knowing yourself is true wisdome, mastering yourself is true power. Vi utforsker bevegelseskulterens mange disiplin og deres innvirkning på oss. Akrobatikk, kreativ bevegelse, yoga, Gymnastic Bodies.

Movement Culture er betegnelsen på et kollektiv av mennesker som verdsetter fysisk funksjon fremfor fysisk estetikk. Det er de som ser forbi enkelt disiplinene i ulike idretter, men ønsker heller å forstå kroppen, helse, prestasjon og fysisk kreativ uttrykkelse. (https://www.youtube.com/watch?v=W0Wr7HsylE0)

"It's not about training, it's about moving. Kids do it intuitively. So should you. That is the true fountain of youth." - Ido Portal.
Allsidigheter er stikkordet, gjennom et år på denne linjen vil du utvikle deg i bredde og dybde, der vi blander mange ulike treningsformer med hovedmål om å finne glede i bevegelse.

Sentrale aktiviteter er:

• Akrobatikk
  • Tricking
  • Dans/kreativ bevegelse
  • Parkour/freerunning
  • Yoga
  • Meditasjon
  • Kampsport
  • Gymnastic bodies
  • Klatring
  • Olympiske ringer
  • Koordinasjon
  • Calisthenics
  • Locomotion
  • Slakkline

Skolen har flotte anlegg som vil bli flittig brukt for å ivareta god variasjon i treningen

• Crossfit rom
  • Speilsal
  • Svømmebasseng
  • Flerbrukshall
  • Utendørs løpebane
  • Klatrevegg/buldrevegg

De er tilgjengelige for deg på dagtid og kveldstid gjennom hele skoleåret.Her har du virkelig muligheter til å være aktiv sammen med andre ungdommer. Du er velkommen til å ta det i bruk.

Les mer om treningsanleggene her

Hvem passer linja for

Klarer du ikke velge hvilken type idrett eller form for trening du liker best? Da passer denne linjen for deg. Om du aldri har trent før, lyst å prøve noe nytt, eller utvikle deg videre.

Dette vil du lære

• Du er klar for å ta treningen til et nytt nivå
  • Du viser engasjement og interesse
  • Du er villig til å utfordre deg selv
  • Du har lyst å bidra til et godt klassemiljø og fellesskap

Hva forventer vi av deg?

• Du er klar for å ta treningen til et nytt nivå
  • Du viser engasjement og interesse
  • Du er villig til å utfordre deg selv
  • Du har lyst å bidra til et godt klassemiljø og fellesskap

PRAKTISK INFO

Linjetur til Thailand

Linjeturen går til Thaiboxing sitt hjemland, med mye spennende kultur, historie og kampsport tradisjoner. Der skal vi trene 1 uke på et av Thailands beste kampsport senter, før vi backpacker oss mot hovedstaden Bangkok. På veien overnatter vi på hostel, og tester ut ulike aktiviteter som klatring, fridykking og akrobatikk på stranda.

Felles skoletur til Lanzarote

I desember drar hele skolen på en ukes treningsleir til Lanzarote - Club La Santa. Dette er et av verdens ledende sportssentre.

Utstyr du trenger på linja

Du trenger ikke noe spesielt utstyr til undervisningen på Movement - Culture. For aktivitet i idrettshallen trenger du innesko med lys såle. For aktivitet i svømmehallen trenger du badetøy. Ellers er det en fordel å ha sykkel.

Hva er prisen for skoleåret, 2017/-18?

Grunnpris
Reisebudsjett