Du er her: Forsiden > Linjefag > LinjeX > Treningscamp til Alpene

Treningscamp til Alpene

Treningscampen på våren går til Alpene. De siste årene har turen gått til Zillertal i Østerrike.
Stedet ligger midt mellom flere anlegg med heiser opp til over 3250 moh. Vi har heiskort til alle anleggene i dalen og har mulighet til å reise dit vi selv ønsker.

Treningscampen 2017

Se bilder fra treningsleiren på Idrettsskolens Facebookside

Reisebrev

Vi ble plukket opp på flyplassen og fraktet med buss sørover til Zillertal i Østerrike. Plutselig skulle hele Europa på vinterferie i Østerrike, følte vi i alle fall, når den ene køen tok over for den andre- Bussjåføren prøvde desperat å finne snarveier uten videre suksess.

Les mer

Dagen startet med en stor frokost og vi begynte å jobbe oss oppover dalen mot dagens skiområde i Mayrhofen. Sola smiler til de heldige og vi fikk mye sol i dag igjen. Selv om det er en stund siden det har snødd så er snøen fortsatt overraskende bra.

Les mer

Vi rakk toget som skulle føre oss oppover mot Mayrhoven 08.13. Værmeldingen varslet snø og vind, men det stoppet ikke pågangsmotet. Skidagen startet også i dag med innkjøp av nytt utstyr og felles venting, men gruppen tok det som vanlig med godt mot.

Les mer

Kaltenbach var det utvalgte stedet i dag og for en dag å velge på. Solen brøt igjennom og de siste snøfnuggene hilste oss velkommen når vi gikk ut av gondolen oppe i anlegget. Dette er det hele alpene handler om. Urørt pudder og blide glis!

Les mer

Vi dro på utforskertur til Hintertux-breen i dag. Lovnader om praktfull utsikt og høye tinder ble landet med et mageplask. Vind, tåke som kom og gikk lite sikt gjorde at sure lår og slitne kropper ble enda vanskeligere å få i gang.

Les mer

Flotte bakker, løssnø for de som lette og lårene holdt gjennom hele dagen. Vi møttes utpå dagen til en avslutning med hopp og soling i solhellingen.

Les mer