Treningsleirer til Danmark og Kypros

Du er her: Forsiden > Linjefag > Fotball - Futsal >Treningsleirer til Danmark og Kypros

Linjetur til Danmark

På høsten drar Fotball - Futsal å linjetur til Danmark. Vi reiser til Løkken Idrettssenter. Gressbanene rett utenfor senteret er flotte, og dette utnytter vi ved å ha to fotballøkter om dagen. Vi får servert 3 gode og sunne måltider om dagen. På kveldstid har vi ulike sosiale aktiviteter.  På denne turen drar vi sammen med ballsportlinja på skolen. I løpet av denne uken spiller vi to treningskamper mot dansk motstand.

Linjetur høsten 2017


Fotballinja i Danmark

Så er vi i gang med årets treningsleir i Danmark og Panderup. Etter reisedag i går var det deilig å komme i gang med treningene i dag. Første økt var ei rolig teknisk ferdighetsøkt.

Les mer


Fotballinja på treningsleir i Danmark – dag 2

Alle var uthvilte og klare for en fin dag. På første økt hadde vi mye teknisk trening + agility og hurtighet. For meg som trener er det kjempemoro å ha elever som er gira på å trene.

Les mer

 


God stemning på fotballinjas treningsleir i Danmark

Nok en flott dag her i Danmark . Vi kjører på som vanlig med 2 treningsøkter om dagen. I dag var det kampdag, så på første økt tok vi det ganske rolig.

Les mer


Siste reisebrev fra fotball i Danmark

FDe 2 siste dagene her har vært veldig gode. Gjengen har trent veldig bra. På onsdag så kjørte vi en teknisk økt med litt spill, før en kjørte ei spilløkt på økt 2.

Les mer

Treningsleir til Kypros

I løpet av våren drar vi på treningsleir til Kypros. Her har vi strålende fasiliteter, og profesjonell oppfølging av fotballoperatører som vi har et glimrende samarbeid med. Disse legger alt til rette for at vi skal få to gode treningsøkter om dagen, samt kamper mot Kypriotisk motstand.

Vi trener på de samme banene, og får samme oppfølging som internasjonale storklubber og landslag.
Her blir det også lagt til rette for at vi skal få maksimalt utbytte av treningsleiren, ved at vi får servert 3 gode og næringsrike måltider om dagen.

Vi har i tillegg til treningsøktene sosiale aktiviteter på kveldstid.

http://www.vicit.no/

Treningsleiren våren 2017

Utover engelskkunnskapene har vi hatt en strålende første dag her nede. To treningsøkter gjennomført, og en sosial kveld med konkurranser på tivoli om kvelden.

Les mer

På første økt i dag så hadde vi agility med avslutninger og keepertrening. Veldig bra trøkk på agilityen, men når vi kom til avslutningene så var det her for de fleste bare å dra til istedenfor å bruke innsiden og plassere ballen.

Les mer

 

Tirsdag hadde vi på første økt fotballtennis. Her var det 2 innledende kamper før det skulle spilles finale mellom de 2 beste lagene.

Les mer

Her i Kypros går dagene unna i en fei, og vi koser oss gløgg i hjel. Veldig god stemning i gruppa, elevene er sosiale med hverandre både på treningsfeltet og i timene mellom og etter øktene.

Les mer