Forsiden > Linjefag > Fotball, gutter > Treningsleir til utlandet med Fotball

Treningsleirer til utlandet med Fotball

I løpet av året drar vi på 3 flotte treningsleirer ut av landet.

Om høsten drar vi til Spania og plassen Salou, 1 time fra Barcelona. Her er det mulighet for Barcelonakamp. Her trener vi på flotte fotballbaner. Vi spiller kamp mot lokale lag. Vi har også trening på en flott sandstrand.

Rett før jul drar vi på treningsleir nr 2. Da er det Lanzarote og Club la Santa som står for tur. Her trener vi veldig allsidig. Club la santa er et av verdens beste treningssenter. Her er det utallige muligheter.  Til Club La Santa reiser vi sammen med de andre linjene på skolen.

På våren drar vi på vår 3. treningsleir, da er det Kypros og Agia Napa som er plassen. Her trener vi på strålende gressbaner 2 ganger om dagen. Her spiller vi også mot Kypriotiske lag.

 

Treningsleir høsten 2018

Høsten 2018 dro Fotball sammen med Ballsport på treningsleir til Danmark. Vi reiste til Løkken Idrettssenter. Her hadde vi gode treningsforhold. Vi fikk servert 3 gode og sunne måltider om dagen. På kveldstid hadde vi ulike sosiale aktiviteter.  I løpet av uken spilte vi to treningskamper mot danske lag.

Treningsleir i Danmark for Ballsport og Fotball

Allerede 04.15 ved avreise idrettsskolen oppstod det utfordringer. Bussen kom ikke og vi fikk heller ikke tak i bussjåføren. Etter 30 minutter fikk vi tak i han og han beklaget så mye. Det er sånne ting som kan skje. Elvene var utrolig rolige når de måtte vente. Vi lærere ble litt stressa. Men alt går fint til slutt.

Les mer om treningsleiren
Flott dag i Danmark for Ballsport og Fotball

Å være på treningsleir når alt går som det skal er veldig kjekt.

På første treningsøkt i dag så hadde ballsport badminton. Her var det både øvelser og spill som stod på programmet. De jobbet både med fotarbeid, forehand og backhandslag, samt alltid komme seg sentralt i banen etter hvert slag. Fotball hadde ei avslutningstrening/keepertrening. Det er deilig å trene når det Danske været leverer. Fint vær med litt vind.

Les mer om treningsleiren

 

Treningsleiren går sin gang i Danmark

De siste dagene har det blåst bra her i Danmark. Men heldigvis så ligger fotballbanen i le og idrettshallen er som alltid inne.

Fotballinja har kjørt 2 fotballøkter hver dag de siste 2 dagene. Vi har hatt ei veldig god pasningsferdighetsøkt med bra trøkk på. Har også hatt en del konkurranser som går på å gjøre hverandre gode med både løp og pasning. Ellers har vi kjørt noen spillsekvenser med få spillere på hvert lag. Ellers har vi hatt en agilityøkt sammen med ballsport som det var skikkelig bra trøkk på.

Les mer omtreningsleiren
Siste dag i Danmark

En flott treningsleir går mot slutten. Stemningen i Danmark har vært enormt bra hele uken. På 1 økt i dag tidlig hadde Ballsport basketball, mens fotball linja hadde ei fotballøkt. Ballsport hadde både teknikk og spill på si økt, mens fotball hadde det samme på fotballøkta si.

Les mer om treningsleiren

Treningsleir til Kypros

I løpet av våren drar vi på treningsleir til Kypros. Her har vi strålende fasiliteter, og profesjonell oppfølging av fotballoperatører som vi har et glimrende samarbeid med. Disse legger alt til rette for at vi skal få to gode treningsøkter om dagen, samt kamper mot Kypriotisk motstand.

Vi trener på de samme banene, og får samme oppfølging som internasjonale storklubber og landslag.
Her blir det også lagt til rette for at vi skal få maksimalt utbytte av treningsleiren, også her drar vi sammen med Fotball - Futsal for jenter.

http://www.vicit.no/

Treningsleiren våren 2018

Endelig komt til Kypros

Etter en lang reisedag så er fotballinja endelig fremme her i Kypros. Alt gikk etter planen på reisen.

Første dag her i Kypros har vært veldig bra. Alle var klare til frokost når de skulle, og det er en god start.

På første økt i dag så var det og komme i gang med litt teknikk først. Alle var skikkelig på fra første stund.

Les mer om treningsleiren
Fotballen i Kypros leverer

En flott dag går mot slutten. Alt er så greit når stemningen er god. Gruppa som er på tur er veldig kjekke å ha med å gjøre. Det er god stemning i gruppa, noe undertegnede er veldig fornøyd med. Det sosiale er viktig på en treningsleir. At alle har det bra er kjempe viktig. Da presterer en mye bedre på banen.

Les mer om treningsleiren

 

Fotballinja koser seg på Kypros

Her går det strålende. I går kjørte vi på med ei hard spilløkt på morgonøkta, mens vi kjørte pasning/avslutning/keepertrening på 2. økta. Begge øktene ble bra gjennomført. På økt 2 stod keeper Petter helt enormt bra i mål. Skikkelig artig å se en keeper som var så på hugget.

Les mer om treningsleiren
Treningsleiren er over for i år

Fotballinja hadde noen flotte siste dager på treningsleiren i Kypros. Vi kjørte også 2 økter om dagen de siste dagene. Det var enormt bra trøkk på disse øktene. Mye ballkontakt på hver og en.

Les mer om treningsleiren