Treningsleirer med Fotball

I løpet av året drar vi på tre treningsleirer.

Salou, Spania

Til høsten planlegger vi å reise til Salou i Spania, en time sør for Barcelona.

Club La Santa, Lanzarote

I desember drar hele skolen til Lanzarote og Club La Santa. Et av verdens største og beste treningsresorter, hvor man kan velge og vrake mellom alt mulig av aktiviteter og treningsmetoder. Et eldorado, der elevene våre får legge opp dagene helt på egen hånd, etter egne interesser og lyst. I tillegg kombinerer de trening med sosialt samvær rundt bassenget på dagtid, og enten i de flotte leilighetene eller kanskje i biljardområdene på kveldstid. Til Club La Santa reiser vi sammen med de andre linjene på skolen.

Agia Napa, Kypros

Til våren drar vi på vår tredje treningsleir, da er det Kypros og Agia Napa som er plassen. Vi trener på strålende gressbaner 2 ganger om dagen. Her spiller vi også mot Kypriotiske lag.

Covid-19 og utenlandsturer

Når det gjelder treningsleirene som fotball drar på, må vi avvente å se hva som skjer framover med korona situasjonen. I utgangspunktet drar vi til Spania på høsten og Kypros på våren, men hvis situasjonen tilsier at vi ikke kan dra ut av landet, vil vi være på teningsleir i Norge.

 

Treningsleir høsten 2019

Høsten 2019 dro Fotball sammen med Ballsport på treningsleir til Salou i Spania. Her hadde vi gode treningsforhold. Vi fikk servert 3 gode og sunne måltider om dagen. På kveldstid hadde vi ulike sosiale aktiviteter. (Treningsleiren høsten 2020 ble avlyst på grunn av korona situasjonen)

 

Spania og Salou levereret utfordringer

Ballsport og Fotball er trygt fremme på treningsleir i Spania. Forarbeid er viktig for å få til en bra treningsleir. Dette med å ta vare på sakene sine har alltid vært et viktig punkt for oss. Allerede på Gardermoen var det 1 som glemte telefonen sin i bussen. Men lærerne på turen tar alltid etter erfaring en gjennomgang i bussen og finner denne.

Les mer om treningsleiren
Hola amigos, hombres, senors uno senoritas!

Herrefred så vi koser her i Salou, og i Cambrils park Sport village. Dagen i dag begynte som hver eneste dag her nede med en strålende god frokost. Magnus Brekke var kanskje den som koste seg aller mest under frokosten, da han slukte nedpå noen pannekaker med sjokopålegg på, som dessert etter en allerede stor frokostporsjon.

Les mer om treningsleiren
Nok en fantastisk dag i Spania

Vi på Ballsport og Fotball er så fornøyde her i Spania. Dagene her er bare helt strålende. Alle elevene står opp om morgonen med et smil om munnen og klare for nye arbeidsoppgaver.

Les mer omtreningsleiren

 

Godt humør, god stemning, mye sosialt samvær og mye bra aktivitet for elevene på Ballsport og Fotball

Solen fortsetter å skinne på oss her i Salou, og det samme gjør elevene. Vi må først som sist bare berømme elevgruppa som vi har med oss på tur, det er en fantastisk fin gjeng vi har med oss til Spania. Godt humør, god stemning, mye sosialt samvær og mye bra aktivitet. Vi er kjempefornøyde med hver og en av dere!

Les mer om treningsleiren
Nest siste dag for Ballsport og Fotball i Spania.

I dag våkna vi opp til torden, lyn og regn. Men hva gjør vel det? Det er jo trening som står i fokus. På første økt hadde vi ei knall god spilløkt. Her var det mye bra spill og kjempegod innsats av alle sammen

Les mer om treningsleiren
Siste dag Fotball og Ballsport på treningsleir.

For en fin gjeng vi har hatt med oss på tur. I dag så måtte vi ha frokost kl 07.15. Og alle var som hver dag presise. I dag måtte vi trene kl 08.30 – 10.00 fordi vi skulle dra til Barcelona og se kamp kl 11.00. I dag hadde vi ei 2 delt fotballøkt. En gjeng hadde teknikk og ein gjeng spill. Veldig bra trøkk på begge deler.

Les mer omtreningsleiren

Treningsleir til Kypros

I løpet av våren drar vi på treningsleir til Kypros. Her har vi strålende fasiliteter, og profesjonell oppfølging av fotballoperatører som vi har et glimrende samarbeid med. Disse legger alt til rette for at vi skal få to gode treningsøkter om dagen, samt kamper mot Kypriotisk motstand.

Vi trener på de samme banene, og får samme oppfølging som internasjonale storklubber og landslag.
Her blir det også lagt til rette for at vi skal få maksimalt utbytte av treningsleiren, også her drar vi sammen med Fotball - Futsal for jenter.

http://www.vicit.no/

Treningsleiren våren 2020 ble avlyst på grunn av korona situasjonen

Treningsleiren våren 2019

Treningsleiren er i gang for fotballinja

Det er alltid koselig å dra på treningsleir med elever. Etter lang planlegging er det godt at dagen for avreise er der. Alle var friske og raske og klare til frokost på skolen før bussturen til Gardermoen. Alt gikk knirkefritt. Fremme på Gardermoen traff vi alle som skulle være med. Det er klart at når en drar en så stor gjeng så er en litt spent på om alt går som det skal.

Les mer om treningsleiren
I Kypros skinner sola

Å være på treningsleir når nesten alt går som det skal, ja da koser vi oss. Når vi våkner til strålende vær og kan bare gå rett på frokost, der vi får servert nydelig mat, ja da koser vi oss.

Les mer om treningsleiren
Fotballgjengen koser seg og presterer bra

Det er moro når en kommer til frokost og får fra elevene «god morgen», det er et godt tegn. Noen er så trøtte at de så vidt klarer å holde øynene åpne. Mange som begynner å bli litt slitne no. Og det er jo derfor vi er her.

Les mer om treningsleiren

 

Kampdag i Kypros

Onsdag var den dagen da vi skulle spille kamp på årets treningsleir. Motstanderlaget var Emiris U 21.

Vi trente først på formiddagen, der gutta hadde ei rolig økt, mens jentene hadde ei spilløkt.

Les mer om treningsleiren
Slitne bein i Kypros

Mange begynner å kjenne treningene godt no. For mange så er det en hard belastning dette med å trene 2 fotballøkter om dagen. Jeg er veldig fornøyd med treningene så langt. Innsatsen er der og alle gjør sitt beste, og da kan ikke vi forlange noe mer.

Les mer om treningsleiren
Treningsleiren går mot slutten

De siste dager her på Kypros har vært veldig lik de andre dagene. Vi har hatt kjempegode økter med god innsats. Gjennom hele uken har vi hatt mye spill med forskjellige varianter. Pasningsøvelser har vi hatt mye av osv.

Les mer om treningsleiren