Du er her: Forsiden > Linjefag > Fotball - Europa > Treningsleirer til Løkken og Kypros

Treningsleirer til Løkken og Kypros

Treningsleir til Løkken i Danmark

Etter et par uker på skolen drar vi på 1 ukes treningsleir ut av landet. De siste årene har vi vært i Danmark. Her trener vi 2 ganger om dagen. I tillegg får vi kamper mot danske lag.

Treningsleiren høsten 2016

Se bilder fra treningsleiren på Idrettsskolens Facebookside

Reisebrev


Fotballinja på plass i Danmark

Så var vi endelig på plass i Danmark og Løkken etter en lang reise.Båtturen over gikk greit. Vel fremme på Løkken ble vi tatt imot av en som jobber på senteret som vi bor på. Etter å ha fått rommene våre så fikk vi mat. Deilig mat.

Les mer


Flott dag for fotballinja i Løkken

Alle var uthvilte og klare for en fin dag. På første økt hadde vi mye teknisk trening + agility og hurtighet. For meg som trener er det kjempemoro å ha elever som er gira på å trene.

Les mer


Kampdag i Løkken

En er utrolig heldig når en bare kan stå opp fra sengen og gå rett til frokost bordet og bli servert. Akkurat som en får gjort hjemme.

Les mer


Superligadagen

For en flott dag vi har hatt i dag. Begynte med samtaler etter frokost med elevene, før vi var i gang med første treningsøkt. Her var det småbanespill og litt agility. Etter lunsj så var det evaluering etter kampen i går.

Les mer


Fredag i Løkken for fotballinja

Etter frokost i dag var det først 3 spillersamtaler før vi gikk i bassenget og slappet av med litt konkurranser. God restitusjonsøkt.

Les mer


Siste dag på treningsleiren

Første økta i dag var det teknikksirkel og spill som stod på programmet. I tillegg så hadde vi 2 konkurranser.

Les mer

Treningsleir til Kypros

På våren, før gresset er grønt i Norge, reiser vi til Kypros, Ayia Napa. Der har vi tilgang på fantastiske gressbaner, og får et profesjonelt opplegg rundt alle treninger.

Vi trener 2 fotballøkter hver dag. I tillegg kommer benytter vi oss av hotellets treningsrom. Midt på dagen er det et par timer som er til fri bruk. Noen av dagene er det sosiale aktiviteter i denne tida. Etter middag har vi sosiale aktiviteter, der quiz og fotballkamper står på programmet.

http://www.vicit.no/

Treningsleiren våren 2017

Se bilder fra treningsleiren på Idrettsskolens Facebookside

Reisebrev

Utover engelskkunnskapene har vi hatt en strålende første dag her nede. To treningsøkter gjennomført, og en sosial kveld med konkurranser på tivoli om kvelden.

Les mer

På første økt i dag så hadde vi agility med avslutninger og keepertrening. Veldig bra trøkk på agilityen, men når vi kom til avslutningene så var det her for de fleste bare å dra til istedenfor å bruke innsiden og plassere ballen.

Les mer

Tirsdag hadde vi på første økt fotballtennis. Her var det 2 innledende kamper før det skulle spilles finale mellom de 2 beste lagene.

Les mer

Her i Kypros går dagene unna i en fei, og vi koser oss gløgg i hjel. Veldig god stemning i gruppa, elevene er sosiale med hverandre både på treningsfeltet og i timene mellom og etter øktene.

Les mer