Fotball

Futsal

SEND SØKNADSE FILM

Du er her: Forsiden > Linjefag > Fotball - Futsal

Vi tilbyr 2 studietilbud innen Fotball

OM LINJA

Å gå et år på fotballinja hos oss vil være med på å gjøre deg til en bedre fotballspiller. I tillegg har vi et kjempegodt miljø som vil bidra til at du gjennom dette året vil skaffe deg venner som varer livet ut.

Undervisningen på skolen består av mye som kan bidra til at akkurat du får et godt og utviklende fotballår. Som igjen gjør deg til en bedre spiller. For å bli en bedre spiller, tilrettelegger trener/lærer, som har en høy fotballutdannelse, dette for at det skal bli en realitet.  

Vi differensierer mye av våre treninger.

Samarbeid mellom spillere og trener er viktig for å oppnå utvikling. Derfor har vi gjennom året spillersamtaler.

Vi har fotball på planen hver dag gjennom hele uka.

For å få et optimalt folkehøgskoleår, drar vi på 3 utenlands treningsleirer. Om høsten drar vi 1 uke til Danmark, der vi også spiller kamper mot danske lag. Når det nærmer seg jul drar vi sammen med hele skolen til Lanzarote og Club La Santa for å få en uke med alternative treningsaktiviteter. På våren drar vi til Kypros der vi trener godt og spiller kamper mot Kypriotiske lag.

Kamper

I løpet av året spiller vi mange fotballkamper mot ulike lag. Vi spiller mot andre folkehøgskolelag og klubber i nærheten. Det vil være både 11 er kamper, 7 er kamper og futsalkamper. Alt dette for å få et best mulig fotballtilbud på skolen. I tillegg drar vi på turneringer. Alle kamper blir evaluert og diskutert.

Vi har inspirasjonsturer for å se både eliteserielag og landskamper.

Trenerkurs - NFF C-lisens

I et tett samarbeid med Buskerud fotballkrets vil dere gjennom året få trenerkurs. NFF C-lisens vil alle som gjennomfører et år hos oss få tildelt ved skoleslutt.

Skolen har flotte anlegg som vil bli flittig brukt for å ivareta god variasjon i treningen

Treningsfasilitetene er unike på skolen. Vi har 2 egne fotballbaner, i tillegg en kunstgressbinge med nytt kunstgress av året som ligger en innside pasning unna gressbanene.

Når vi vil ha litt forandring drar vi ned til Lampeland og spiller på en kunstgressbane.

Når vinteren kommer drar vi inn i vår egen flotte idrettshall for å spille futsal. I denne idrettshallen har vi vår egen flotte foampit som vi bruker mye til keepertrening.

Vi holder formen ved like gjennom vinteren ved også å bruke svømmehallen, styrketreningsrommet og spinningsalen. I skadeperioder blir disse anleggene brukt flittig.

Les mer om treningsanleggene her

Hvem passer linja for?

Linja passer både for jenter og gutter.

Hva forventer vi av deg?

Du må ha stor interesse for å trene for å bli en bedre fotballspiller. Vi forventer av deg at du er deltakende og bidrar positivt inn i et miljø.

PRAKTISK INFO

Treningsleirer til Danmark og Kypros

På høsten drar Fotball - Futsal å linjetur til Danmark. Vi reiser til Løkken Idrettssenter. Gressbanene rett utenfor senteret er flotte.

I løpet av våren drar vi på treningsleir til Kypros. Her har vi strålende fasiliteter, og profesjonell oppfølging av fotballoperatører som vi har et glimrende samarbeid med.

Felles skoletur til Lanzarote

I desember drar hele skolen på en ukes treningsleir til Lanzarote - Club La Santa. Dette er et av verdens ledende sportssentre.

Utstyr du trenger på linja

  • Fotballsko, kunstgress og gress
  • Innesko med lys såle
  • Leggskinn
  • Tape

Siden vi også har en del trening i svømmehall så trenger du badetøy.  Ellers er det praktisk å ha sykkel.

Hva er prisen for skoleåret, 2017/-18?

Grunnpris
Fellestur
Reisebudsjett
kr
kr
kr
88.450
8.850
14.500
Totalpris, Fotball - Futsal kr 111.800

 

 

Bilder/videoer på Idrettsskolens facebookside

Nyheter

Skolerute, 2017/-18

Se film fra skolen

 

Hvis du vil utvikle deg som fotballspiller både individuelt og kollektivt, samt oppleve alt det vi kan tilby på skolen, så er det bare til å sette seg ned og søke.

Velkommen skal du være, til et flott fotballår her hos oss.

 

Lærer på linja Sigurd Simpson-Larsen
Sigurd Simpson-Larsen

Har jobba med idrett og fotball de siste 20 åra. Er utdanna UEFA – B trener. Trener lag på klubb og kretsnivå. Som skole så har vi samarbeid med fotballkretsen.
Har jobba 1,5 år som sportssjef i fotballklubb. Stort sett består dagen av fotball og trening.

4 års Høgskoleutdanning i idrett.
Spilt aktivt fotball på senior nivå i 20 år.
F.B.K Voss, Alta IF, Bossekopp, Flint, Bærum.