Treningsleir til New York og workshops

Du er her: Forsiden > Linjefag > Fitness - GX - Instruktør >Treningsleirer til New York og workshops

Treningsleir til New York

På våren reiser vi på en 10- dagers tur til alle treningstrenders hjemland USA, hvor vi opplever storbylivet i New York.

Vi besøker trenings- og crossfitsenter, American Ninja Warrior- trening, bootcamp, trening i Central Park og NHL- kamp i Madison Square Garden.

Dette er en tur hvor vi både skal ha fokus på å oppsøke de heteste stedene å trene og prøve nye treningsformer, men også få oppleve storbyen New York og amerikansk kultur som turister.

I og med at vi arrangerer denne turen på egenhånd har elevene selv stor medvirkning på innholdet.

Treningsleiren 2017

Etter å ha sjekket inn på HI Hostel New York på Upper West Side på Manhatten tok hele gjengen turen ned til Times Square. Her får en virkelig kjenne på den hektiske millionbystemningen med lysende reklameplakater i alle retninger og et yrende folkeliv.

Les mer

Torsdag reiste hele gjengen til Chelsea Piers Sports Center. Dette er et eksklusivt treningssenter som har blitt kåret til et av New Yorks beste.

Les mer  

 

Livet i storbyen ruller videre, og vi koser oss med alt New York har å by på. Etter noen travle dager i starten av oppholdet var mange glade for en fridag på lørdag hvor de selv kunne disponere dagen til det de ønsket.

Les mer

Vi kan se tilbake på 8 meget innholdsrike dager i New York, både med tanke på økter med linjene, fellesaktiviteter og alt elevene har opplevd på egenhånd disse dagene.

Les mer

Workshops / inspirasjonsturer

Gjennom året reiser linja på kortere turer til andre treningssentre og steder med spesifikk fagkompetanse for å hente inspirasjon og prøve nye treningsformer. Vi leier også inn en del instruktører som kommer til skolen og har inspirasjonsdager med oss.