Treningsleir til utlandet og workshops

 

Du er her: Forsiden > Linjefag > GX - Puls og styrke > Treningsleir til utlandet

Treningsleir til utlandet

På våren reiser vi på treningsleir til utlandet. Dette er en tur hvor vi både skal ha fokus på å oppsøke de heteste stedene å trene og prøve nye treningsformer, men også få oppleve kulturen til dit vi reiser. I og med at vi arrangerer denne turen på egenhånd har elevene selv stor medvirkning på innholdet.

Våren 2019 går turen til Thailand. GX - Puls og styrke reiser sammen med Functional Fitness OCR og Movement Culture.

Våren 2018 reiste vi på en 10- dagers tur til alle treningstrenders hjemland USA, hvor vi opplever storbylivet i New York.

Vi besøkte trenings- og crossfitsenter, American Ninja Warrior- trening, bootcamp, trening i Central Park og NHL- kamp i Madison Square Garden.

Dette var en tur hvor vi både hadde fokus på å oppsøke de heteste stedene for å trene og prøve nye treningsformer. Vi opplevde også storbyen New York og amerikansk kultur som turister.

Treningsleiren 2018

Her kommer første livstegn fra New York

Her kommer første livstegn fra New York. Vi storkoser oss til tross for noen reisekomplikasjoner, som alle tok med et smil. Det startet med en times forsinkelse fra Gardermoen til Paris som igjen førte til at vi løp som gale gjennom verdens største flyplass for å rekke flyet videre til New York.

Les mer fra linjeturen

Nytt reisebrev fra New York og Fitness – puls og styrke

Nå er det søndag, og for mange en etterlengtet fridag der alle kan få gjøre hva de vil. Veldig mange bruker dagen til shopping og har reist til en outlet i utkanten av byen.

Les mer fra linjeturen  

 

Reisebrev 3 fra New York

Da er vi tilbake med mere fra New York. Det har skjedd mye siden sist. Søndag var fridag der de fleste benyttet tida til shopping, shopping, shopping og litt mer shopping. Det går i Lewisbukser, treningstøy og Hooka sko. Celine, Sandra, Hedda og Katharina er kåret til New Yorks beste shoppere basert på kvantitet. (Vi er spent på hvor mye overvekt det blir på veien hjem)

Les mer fra linjeturen

Reisebrev 4 fra New York

På torsdag valgte elevene ut egne timer å dra på. Noen hadde mer suksess en andre, men det ble deltatt på både Poladance, Yoga og Styrke. Poledance var vist morsomt, men kanskje ikke den stilen de hadde forventa :-)

Les mer fra linjeturen

 

Workshops / inspirasjonsturer

Gjennom året reiser linja på kortere turer til andre treningssentre og steder med spesifikk fagkompetanse for å hente inspirasjon og prøve nye treningsformer. Vi leier også inn en del instruktører som kommer til skolen og har inspirasjonsdager med oss.

Linjeuke Fitness

Etter en formiddag med trening både inne og ute på Idrettsskolen hoppet vi på bussen til Geilo, og derifra videre på toget mot Voss Folkehøgskole. Der ble vi til elevenes store glede, hentet av Voss FHS sine stipendiater, og kjørte de 5 minuttene det var fra togstasjonen bort til skolen. Vi rigget oss til i gymsalen med flotte oppblåsbare madrasser, og spiste Pizza til kvelds.

Les mer om linjeuka