Linjetur til Thailand eller New York

Linjetur til Thailand eller New York

På våren reiser vi på treningsleir til utlandet. Dette er en tur hvor vi både skal ha fokus på å oppsøke de heteste stedene å danse, trene og prøve nye konsepter, men også få oppleve kulturen til dit vi reiser. I og med at vi arrangerer denne turen på egenhånd har elevene selv stor medvirkning på innholdet.

 

Linjeturen 2019 gikk til Thailand

Turen til Thailand startet i Phuket, hvor alt lå til rette for en fantastisk uke med gode muligheter for trening. Deretter tok vi ryggsekken fatt og beveget oss mot Krabi. På veien overnattet vi på hostel, trente i eksotiske omgivelser og fikk mulighet til å oppleve en rekke spennende og morsomme aktiviteter.

Fitnesslinjene endelig framme til Tiger Muay Thai treningssenteret i Phuket

Etter langt om lenge og lengre enn langt kom vi endelig fram til Tiger Muay Thai treningssenteret i Phuket. Reisen gikk knirkefritt, men etter 27 timer var de fleste klar for å være framme. Vi skjekket oss inn i leilighetene og så fikk en omvisning på treningssenteret. Søndager er stengt for trening, og det passet oss egentlig ganske bra siden de fleste gikk som zombier på det tidspunktet. Allikevell brukte vi resten av dagen til å utforske området, noen på marked, noen på strand og noen ved basseng kanten.

Les mer fra linjeturen

 

Nytt reisebrev fra Fitnesslinjene i Thailand

Da nærmer først del av reisen vår slutt, i morgen pakker vi sammen og drar til stranda for en velfortjent hviledag. De siste dagene har gått i mat, trening, mat, trening, sjokolade og banan shake, kanskje litt til trening (eller soling, alt etter prioriteringer) og mer mat.

Les mer fra linjeturen  

Nytt reisebrev fra Fitnessgjengen i Thailand

Siden sist har vi hatt 2 netter ved Kata beach i Phuket og 2 netter på Railay. Det føles ut som mer, på en god måte altså, mener bare vi har opplevd så mye på de dagene at 4 døgn virker som en urealistisk tidsperspektiv.

Les mer fra linjeturen

 

Workshops / inspirasjonsturer

Gjennom året reiser linja på kortere turer til andre treningssentre og steder med spesifikk fagkompetanse for å hente inspirasjon og prøve nye treningsformer. Vi leier også inn en del instruktører som kommer til skolen og har inspirasjonsdager med oss.

Linjeuke Fitness

Etter en formiddag med trening både inne og ute på Idrettsskolen hoppet vi på bussen til Geilo, og derifra videre på toget mot Voss Folkehøgskole. Der ble vi til elevenes store glede, hentet av Voss FHS sine stipendiater, og kjørte de 5 minuttene det var fra togstasjonen bort til skolen. Vi rigget oss til i gymsalen med flotte oppblåsbare madrasser, og spiste Pizza til kvelds.

Les mer om linjeuka