Fitness -
Styrke

SEND SØKNADSE FILM

Du er her: Forsiden > Linjefag > Fitness - puls og styrke

Er du glad i å trene og ønsker å lære mer om trening, livsstil og kosthold? Har du lyst å lære hvordan en lager gruppetimer og instruerer både funksjonsfriske og personer med spesielle behov?

På denne linjen får du trene mye og variert, og tilegne deg kunnskap som kan være nyttig for å legge opp målrettet trening for deg selv og andre. Vi vil jobbe mye med både styrke- og utholdenhetstrening, både i form av gruppetrening og individuell trening. Stikkord for linja er innsats og treningsglede!

MÅL

Instruksjon / praksis

I løpet av året får du god trening i det å planlegge og gjennomføre trening for andre, gjennom å legge opp gruppetreningstimer for medelever på linja og resten av skolen.

Gjennom tilbakemeldinger fra lærer og medelever utvikler du dine ferdigheter og selvtillit som instruktør. Som deltaker på andres timer henter du inspirasjon til å lage spennende treningstimer selv.

Utover i året vil det være muligheter for å få jobbe som instruktør på Idrettsskolens gruppetreningstilbud til lokalbefolkningen.

Dette er en veldig fin praksis for deg som ønsker å teste ut om en karriere innenfor treningssenterbransjen kan være noe for deg!

AKTIVITETER PÅ LINJA

Treningsleir til New York og workshops

På våren reiser vi på en 10- dagers tur til alle treningstrenders hjemland USA, hvor vi opplever storbylivet i New York.

Felles skoletur til Lanzarote

I desember drar hele skolen på en ukes treningsleir til Lanzarote - Club La Santa. Dette er et av verdens ledende sportssentre.

Utstyr du trenger på linja

Du trenger ikke noe spesielt utstyr til undervisningen på Fitness - puls og styrke, men det kan være praktisk med sykkelbukse og sykkelsko til spinningtimene.

Hva er prisen for skoleåret, 2017/-18?

Grunnpris
Reisebudsjett
kr
Totalpris, Fitness - puls og styrke kr 113.800

Bilder/videoer på Idrettsskolens facebookside

Skolerute, 2017/-18

Se film fra skolen

UTSTYR DU TRENGER PÅ LINJA

For aktivitet i idrettshallen trenger du innesko med lys såle. For aktivitet i svømmehallen trenger du badetøy. Ellers må du ha sykkel.

Friluftslivstur, vårtur

LÆRER PÅ LINJA

Ingunn Farstad

Ingunn er linjelærer på Fitness - puls og styrke. Ingunn underviser også på valgfag og ferdighetstrening.