Du er her: Forsiden > Linjefag > Cheerdance > Linjetur til New York - workshops og eventer

Linjetur til New York - workshops og eventer

 

Linjetur til New York

På våren reiser vi på en 10- dagers linjetur til cheerdansens hjemland - USA hvor vi opplever storbylivet i New York. Her skal vi ta danseklasser, se musikaler på Brodway, utforske byen og oppleve amerikansk kultur som turister.

I og med at vi arrangerer denne turen på egenhånd har elevene selv stor medvirkning på innhold.

Vi reiser sammen med Fitness - puls og styrke til New York.

Linjeturen 2017

Se bilder fra linjeturen på Idrettsskolens Facebookside

Reisebrev

Etter å ha sjekket inn på HI Hostel New York på Upper West Side på Manhatten tok hele gjengen turen ned til Times Square. Her får en virkelig kjenne på den hektiske millionbystemningen med lysende reklameplakater i alle retninger og et yrende folkeliv.

Les mer

Torsdag reiste hele gjengen til Chelsea Piers Sports Center. Dette er et eksklusivt treningssenter som har blitt kåret til et av New Yorks beste.

Les mer  

Livet i storbyen ruller videre, og vi koser oss med alt New York har å by på. Etter noen travle dager i starten av oppholdet var mange glade for en fridag på lørdag hvor de selv kunne disponere dagen til det de ønsket.

Les mer

Vi kan se tilbake på 8 meget innholdsrike dager i New York, både med tanke på økter med linjene, fellesaktiviteter og alt elevene har opplevd på egenhånd disse dagene.

Les mer

Workshops og eventer

I løpet av året skal vi delta på forskjellige workshops og eventer. Vi reiser på turer til Oslo og får besøk av eksterne pedagoger her på skolen.

Eksempel på turer / workshops:

  • Inspirasjonsturer til Oslo. Besøke dansestudioer og ser forestillinger
  • Workshop med gjesteforelesere på skolen som f. eks Mathias Jin Budtz fra Subsdans, Cecilie Ortega fra Latin Room og Camilla Tellefsen.