SEND SØKNAD HERSE FILM FRA SKOLEN HER

Allsidig E-sport

Helårskurs

 

I samarbeid med Norges E-sportforbund tilbyr Idrettsskolen Numedal folkehøgskole linjefag i E-sport. Vi ønsker å tilby en allsidig E-sport linje, som også har god fysisk trening.

Vi har også tilbud om:

OM LINJA

Kamp og allsidig trening

Her på skolen liker vi allsidigheten innen E-sport og har derfor en epoke for hver spillsjanger. De fleste av spillene er online multiplayer, men vi beveger oss også mot «speedrun», nostalgiske retrospill som StarCraft og mer praktiske spill som GuitarHero, dansematter eller VR. Denne linjen baserer seg på å få med mangfoldet av spill som det profesjonelt konkurreres i.

 

Skolen tilbyr kurs og veiledning i E-sport gjennom vårt aktivitets- og kurssenter. Kursene er rettet mot vårt lokalmiljø. Har du lyst og interesse for å bli E-sport trener, kan det bli aktuelt å knytte deg til slike kurs.

Fysisk trening

De andre linjene som skolen tilbyr er innen idrett og friluftsliv. På skolen har vi opparbeidet oss flotte treningsanlegg som innbyr til allsidig trening. Vi på E-sportlinja har derfor tilgang til morsom og variert trening som vi tilpasser vårt nivå. Du må ikke være sprek for å delta på skolens E-sportlinje, men her har du muligheten til å bli det.

 

Turer og treningsleirer

Vi følger de store internasjonale og profesjonelle turneringer. Vi reiser til Sverige for å oppleve verdens største digitale festival: DreamHack. I desember drar hele skolen til Lanzarote og Club La Santa. Et av verdens største og beste treningsresorter, hvor du kan velge og vrake mellom alt mulig av aktiviteter og treningsmetoder.

 

 

Hvem passer linja for?

Vi har ingen krav til ferdigheter og du kan komme på det nivået du er. Som klasse jobber vi med kommunikasjon, konsentrasjon, reaksjonsevne og lagarbeid, og vi hjelper deg med å tenke strategisk og taktisk.

Hva forventer vi av deg?

Vi ønsker elever som er motivert til å delta i undervisningen. Vi jobber mye med relasjoner og noe av det viktigste for oss er at du bidrar og gjør dine medelever bedre. I klasserommet skal det det være positiv stemning, og tilbakemeldinger skal bli gitt på en oppløftene måte.

 

Dette utstyret finnes på skolen

 • Du får din egen pultplass
 • Din egen nettverkskabel
 • Din egen skjøteledning med 5 strømuttak + 2 USB strømuttak

 

Skolen har flotte anlegg som vil bli flittig brukt for å ivareta god variasjon i treningen

 • Functional fitnessrom
 • Speilsal /dansesal
 • Spinningrom
 • Styrkerom
 • Svømmebasseng
 • Flerbrukshall
 • Et stort og herlig uteområde rett utenfor soveromsvindu ditt

De er tilgjengelige for deg på dagtid og kveldstid gjennom hele skoleåret.Her har du virkelig muligheter til å være aktiv sammen med andre ungdommer. Du er velkommen til å ta det i bruk.

Les mer om treningsanleggene her

 

PRAKTISK INFO

Treningsleirer

Turer og treningsleirer

Vi følger de store internasjonale og profesjonelle turneringer. Vi reiser til Sverige for å oppleve verdens største digitale festival: DreamHack.

Felles skoletur

Felles skoletur til Lanzarote

I desember drar hele skolen til Lanzarote og Club La Santa. Et av verdens største og beste treningsresorter, hvor du kan velge og vrake mellom alt mulig av aktiviteter og treningsmetoder.

Et eldorado, der du får legge opp dagene helt på egen hånd, etter egne interesser og lyst. I tillegg kombinerer du trening med sosialt samvær rundt bassenget på dagtid, og enten i de flotte leilighetene eller kanskje i biljardområdene på kveldstid.

Les mer om turen til Lanzarote
Utstyr på linja

Utstyr du trenger på linja

 • Egen pc
 • Skjerm
 • Tastatur
 • Mus
 • Gamingstol om du har dette
Hva koster skoleåret

Hva er prisen for skoleåret, 2021/-22?

Totalprisen for 2021/-22 er kr. 126.000,-
Alt er inkludert i prisen

Se hvordan prisen er sammensatt

 

Som elev på Idrettsskolen har du rett til stipend og lån fra Lånekassen på lik linje med studenter i høyere utdanning. Støtten blir utbetalt månedlig, normalt den 15. i hver måned. Satser for skoleåret 2020/-21 finner du på lanekassen.no. Satsene for skoleåret 2021/-22 blir klare ca. mai 2021.

 

Bilder/videoer

Følg Idrettsskolen på

Facebook
Instagram
YouTube
Nyheter
Allsidig E-sport, helårskurs

Skolestart: ca. 19. august 2021
Skoleslutt:
ca. 13. mai 2022
Vi har ingen søknadsfrist.

Vi behandler søknader fra 1. februar. Dersom det er plass, tar vi opp elever fram til skolestart.

Skoleruta

Skolerute, 2020/-21

Se skoleruta. Skoleruta for 2021/-22 blir lagt ut når den er klar.

 

 

Se film fra skolen

 

 

Lærer på linja Dan-Elias Brevig
Dan-Elias Brevig

 

Send epost til Dan-Elias:
dan-elias.brevig@idrettsskolen.com

Idrettsskolen på Instagram FØLG SKOLEN PÅ INSTAGRAM