Ledige stillinger på Idrettsskolen
Du er her: Forsiden > Ledige stillinger

Rektor/daglig leder Idrettsskolen Numedal folkehøgskole

Idrettsskolen Numedal folkehøgskole søker en tydelig og målretta rektor, som har evne til å utvikle et godt team med fokus på elevenes læringsutbytte og personlig utvikling. Vi søker en rektor med gjennomføringskraft, relasjonskompetanse og gode samarbeidsevner. Rektor er øverste ansvarlig for hele skolen, med økonomi og personalansvar. Rektor rapporterer direkte til skolens styre.

Skolens motto er: La kroppen leve.

Tiltredelse 02.11.2018
Søknadsfrist : 10.08.2018

Ønskede kvalifikasjoner

Vi ønsker deg som:

Vi tilbyr:

Om skolen

Idrettsskolen Numedal folkehøgskole og Rollag Ressurssenter KF ligger ved Numedalslågen og i nærhet til Trillemarka og Vegglifjell, porten inn til Hardangervidda. Skolen er frilynt og er eid av Rollag kommune. Skolen har ca. 25 tilsatte og kapasitet til 100 elever. Skolen har svømmehall og idrettshall samt godt utbygd uteareal for ballidretter. Vi er en aktiv skole for idrett og friluftsliv. Vi er en internatskole og sosialpedagogisk arbeid er en viktig arena for læring. Skolens formål er å fremme allmenndanning og folkeopplysning, utnytte sine samlede ressurser og være et ressurssenter lokalt og regionalt.
Rektor bør bo i nærhet av skolen.

Nærmere opplysninger
Nærmere opplysninger ved henvendelse til rektor Sølvi Pettersen
E-post: solvi.pettersen@idrettsskolen.com

Søknad med CV sendes til:
Styret for Idrettsskolen Numedal folkehøgskole

Søknadsfrist : 10.08.2018