Du er her: Forsiden > Ledige stillinger

Idrettsskolen Numedal folkehøgskole er en folkehøgskole med hovedvekt på idrett.

Vi tar mål av oss til å danne unge mennesker til å kunne gå ut i samfunnet og frivillige organisasjoner som trenere og ledere for barn og ungdom.
Vi tar mål av oss at vi skal være tydelige verdiformidlere.

Vårt pedagogiske motto er: " La kroppen leve."

Vi er et aktivitetssenter i Numedal med allsidige tilbud til innbyggerne.

Vi er eid av Rollag kommune.
Skolen er frilynt.

Kjøkkenassistent i 30% fast + 30% vikariat

Fra og med 01.08.2017 er det ledig to kjøkkenassistentstillinger, begge i 30%. Den ene er en fast stilling, den andre er et vikariat fram til 01.04.2018.

Arbeidsåret er komprimert, og følger skoleruta.
Kjøkkenet har totalt 6 deltidsstillinger, og dagen er delt i tre ulike vakter, samt arbeid 3. hver helg.
Arbeidsoppgavene er definerte, samtidig som man må kunne jobbe i team og overlappe hverandre. Stillingen inneholder også noe renhold, bl.a hovedreint.

Det er mulig å søke på begge stillinger, eller en av dem. Søkere som kan dekke begge stillinger vil bli prioritert.

Å kunne møte elever på en informativ og forklarende måte, anses som viktig.

Spørsmål vedr stillingen kan rettes til internatleder Marita F Tveiten eller kjøkkenleder Elin B Ørsland, tlf: 31 02 38 03

Lønn og ferie etter Norske kommuners Sentralforbunds sin Hovedoverenskomst.

Søknadsfrist 15.06.2017
Søknad og CV sendes til:
Styret ved Idrettsskolen Numedal folkehøgskole, 3626 Rollag.

Henvendelse: Marita F. Tveiten, internatleder
epost: internatleder@idrettsskolen.com