Forsiden / Internat og bygninger

Internat og bygninger

Internatene

Internatene er en viktig arena for det sosiale liv og trivselen på skolen. Vi har plass til 103 elever, fordelt på de 4 internatene: Stabburet, Låven, Nansen og Nordstua.
De fleste elevene bor på dobbeltrom, der dusj og toalett er felles på gangen. Vaskemasin og tørketrommel finner du på alle internatene
På Stabburet, Nansen, Nordstua og i skolebygningen har vi felles oppholdsrom - elevstuer.

I løpet av sommeren er det mulig å komme med spesielle ønsker / behov i forhold til hvor du vil bo eller bo sammen med på internatet.

 

Stabburetinternat Stabburet

Låveninternat Stabburet

Nanseninternat Stabburet

Nordstuainternat Stabburet

 

Se bilder fra internatrommene

 

Fellesoppgaver på internatene og i matsalen

Renhold

Elevene har på tur ansvar for renhold av internatets fellesrom som toalett / dusj, korridorer, trapper og elevstuer.

Kjøkkentjeneste

Kjøkkentjeneste i forbindelse med måltidene går også på tur mellom elevene.

Utstyr du trenger på internatet

Alle må ha med toalettsaker, håndklær og sengetøy ( dyne, pute, laken, putevar og dynetrekk.) Sengene på internatet er 90 cm brede og 200 - 220 cm lange.
I skolens internater er det vaskemaskiner og tørketrommel. Ta med vaskepulver selv. Ellers treningstøy, badetøy og friluftslivutstyr. Alt utstyr bør merkes!
Ta også med en kopp til kaffe-/ tepausene.

 

Bygninger på tunet

Skolebygningen

Skolebygningen er den store røde bygningen på tunet. Her finner du kontor, lærerrom, vinterhagen (elevstue), gymsal, liten speilsal (B-rommet), auditorie og musikkrom i 1. etasje. I andre etasje er matsalen og et klasserom (D-rommet). Vaktmesteren som har ansvar for bygningene, har også sitt kontor / verksted i skolebygningen.

Matsal

Skolen har en stor og romslig matsal. Matsalen kan leies ut til eksterne arrangement som for eksempel kurs, konfirmasjoner, bryllup, jubileer.

Vinterhagen

Vinterhagen er et oppholdsrom / stue som ligger i skolebygsningen. Vinterhagen kan leies ut til eksterne arrangement som for eksempel kurs, konfirmasjoner, bryllup, jubileer.

Peisestua

Peisestua er et oppholdsrom / stue som ligger i Stabbursinternatet.

Auditoriet

Auditoriet har plass til ca. 105 personer. Auditoriet kan leies ut til eksterne arrangement som for eksempel kurs, møter.

 

Rollaghallen

Rollaghallen er skolens idrettshall, og ligger vegg i vegg med skolebygningen. Her er det flotte muligheter for diverse ballspill, aktiviteter på stortrampoline og trampett. I hallen har vi også heve / senke turngrop ( foam pit ) og airfloor.

Les mer om Rollaghallen

 

Svømmehallen

Vi har et 25 meters basseng med stupemuligheter, 1 meter svikt og 3 meter fast. I samme bygning har vi en speilsal for dans og fitnessaktiviter, styrkerom og spinningrom.

Les mer om svømmehallen

 

Formingsbygget

I formingsbygget har vi et Functional fitness rom, hobbyrom og et lite datarom.