Internat og bygninger

Du er her: Forsiden > Om skolen > Internat og bygninger

Internatene

Internatene er en viktig arena for det sosiale liv og trivselen på skolen. Vi har plass til 103 elever, fordelt på de 4 internatene: Stabburet, Låven, Nansen og Nordstua.
De fleste elevene bor på dobbeltrom, der dusj og toalett er felles på internatene. Vaskemasin og tørketrommel finner du på alle internatene
På alle internatene, minus Låven, er det en elevstue. I skolebygningen har vi matsalen og Vinterhagen (elevstue).

I løpet av sommeren er det mulig å komme med spesielle ønsker / behov i forhold til hvor du vil bo eller bo sammen med.

Fellesoppgaver

Renhold

Elevene har på tur ansvar for renhold av internatets fellesrom som toalett / dusj, korridorer, trapper og elevstuer.

Kjøkkentjeneste

Kjøkkentjeneste i forbindelse med måltidene går også på tur mellom elevene.

Bygninger

Skolebygningen

I skolebygningen er den store røde bygningen på tunet. Her finner du kontor, lærerrom, vinterhagen (elevstue), gymsal, liten speilsal (B-rommet), auditorie og musikkrom i 1. etasje. I andre etasje er matsalen og et klasserom (D-rommet). Vaktmesteren som har ansvar for bygningene, har også sitt kontor / verksted i skolebygningen.

Rollaghallen

Rollaghallen er skolens idrettshall, og ligger vegg i vegg med skolebygningen. Her er det flotte muligheter for diverse ballspill, aktiviteter på stortrampoline og trampett. I hallen har vi også heve / senke turngrop ( foam pit ) og airfloor.

Svømmehallen

Vi har et 25 meters basseng med stupemuligheter, 1 meter svikt og 3 meter fast. I samme bygning har vi en speilsal for dans og fitnessaktiviter, styrkerom og spinningrom Formingsbygningen

Formingsbygg

I formingsbygget har vi verksteder for tekstil og keramikk