Idrettsskolen inviterer til Idrettsskolemesterskapet - IM 2018

Du er her: Forsiden > Arrangement > Idrettsskolen inviterer til Idrettsskolemesterskapet - IM 2018

Vi har den store glede av å invitere til en glimrende fotballhelg siste helgen i januar, altså 26.-28. januar.

Da er det bare å sette av disse dagene, og prikke formen inn mot årets eventyr og vinterens store høydepunkt, nemlig Idrettsskolemesterskapet 2018.

Turneringsstart fredag kveld

Vi kjører som vanlig på med en gutte- og en jenteklasse, hvor turneringen starter fredags kveld, og lørdagen går det slag i slag gjennom hele dagen.

De siste årene har turneringen bare vokst og vokst med antall påmeldte lag, og dette setter vi utrolig stor pris på. Vi har allerede fått inn både spørsmål og meldinger om når påmeldingen åpner. Dermed er det på tide at vi nå sender dere informasjonen, slik at dere får tid til å samle de respektive troppene igjen.

Her vil det bli både nydelige mål, vanvittige redninger og harde dueller i skolens vakre idrettshall. Heksegryta vil koke fra ende til annen, hvem får publikum med seg? Hvem får publikum imot seg? Spørsmålene er mange, og vi gleder oss til å få svarene!

Bankett

Idrettsskolemesterskapet avsluttes som vanlig lørdag kveld med bankett der både seriøs heder og humoristiske premier vil bli delt ut. Blir dette veteranenes år? Eller er det ungdommelig mot og engasjement som trekker det lengste strået?

Påmeldingsfrist innen onsdag 17.01.18

Påmelding skjer enten til Ørjan eller Sigurd på mail.
orjan.skilbrei@idrettsskolen.com
sigurd.simpson-larsen@idrettsskolen.com
eller her

• 600,- for hvert lag, uansett antall spillere.
  • 500,- for overnatting og mat fredag- søndag.

Du kan betale via Vipps eller kontonummer.
Vipps: Bedriftsnummer 63455
Konto: 2291.18.32872

Idrettsskolens trafikkpolicy

• Vi beregner god tid til treninger, arrangement, kamper, og konkurranser.
  • Vi holder fartsgrensene og tilpasser farten etter forholdene.
  • Vi bruker handsfree når vi kjører bil eller buss.
  • Vi bruker sikkerhetsbelte.
  • Vi sikrer last i buss og bil, eventuelt bruker vi tilhenger med kapell til utstyr.
  • Vi bruker bare EU klarerte biler og busser.
  • Vi bruker refleks eller refleksvest når vi trener langs vei, eller i vei.
  • Vi bruker hjelm når vi sykler, går på rulleski, eller rollerblades.
  • Vi promoterer skolens trafikkpolicy for alle som reiser til Idrettsskolen for trening, eller arrangement.
  • Vi tar ansvar og minner hverandre på reisepolicyen.
  • Elever som kjører i skolens regi gjør dette etter skriftlig avtale med skolen.

Idrettsskolen er en TaVare skole. Les mer om TaVare her