Idrettsskolemesterskapet 2019 nærmer seg!

Du er her: Forsiden > Arrangement > Invitasjon til Idrettsskolemesterskapet 2019

Fotballhelg 25.-27. januar 2019

Folkens! Vi har den store glede av å invitere dere tidligere elever til en glimrende fotballhelg siste helgen i januar, altså 25.-27. januar. Da er det bare å sette av disse dagene, og prikke formen inn mot årets eventyr og vinterens store høydepunkt, nemlig Idrettsskolemesterskapet 2019.

Gutte- og jenteklasse

Vi kjører som alltid på med en gutteklasse og en jenteklasse, hvor turneringen starter fredags kveld, og på lørdagen går det slag i slag gjennom hele dagen.

Idrettsskolemesterskapet avsluttes som vanlig lørdag kveld med bankett der både seriøs heder og humoristiske premier vil bli delt ut. Blir dette veteranenes år? Eller er det ungdommelig mot og engasjement som trekker det lengste strået? Alltid like spennende å se hvilke lag de ulike årskullene klarer å skrape sammen til denne prestisjetunge turneringen.

De siste årene har turneringen bare vokst og vokst med antall påmeldte lag, og dette setter vi utrolig stor pris på. Vi har allerede fått inn både spørsmål og meldinger om når påmeldingen åpner. Dermed er det på tide at vi nå sender dere informasjonen, slik at dere får tid til å samle de respektive troppene igjen.

Her vil det bli både nydelige mål, vanvittige redninger og harde dueller i skolens vakre idrettshall. Heksegryta vil koke fra ende til annen, hvem får publikum med seg? Hvem får publikum imot seg? Spørsmålene er mange, og vi gleder oss til å få svarene!

Påmelding skjer enten til Ørjan eller Sigurd på mail, innen fredag 18.01.2019

Skal betales via Vipps: Bedriftsnummer 63455 eller kontonummer: 1506.05.77746