Arrangement på skolen, skoleåret 2017/-18

Du er her: Forsiden > Arrangement

Oversikten vil bli oppdatert.

Kommende arrangement

Triathlon Supersprint

Fredag 25.: Triathlon Supersprint.

Veltepetter og Bråstopp

Veltepetter og Bråstopp lærer deg hvor viktig det er med bilbelte og viktigheten av å holde fartsgrensa. Prøv en ekte bilrulling. v/ Statens vegvesen. Gratis kurs for ungdom og voksne.

Idrettsskolen Grand Prix, IGP

Fredag 13. - søndag 15. oktober

Vi håper at flest mulig er i kjempeform til denne IGP helga 14-16 oktober. Det er mange fra årets elever som er i veldig god form, så her er det bare å sette i gang å trene skikkelig opp imot årets «høydepunkt». Dere konkurrerer som vanlig i team på 2 stk. Både i jente-, mix- og gutteklasse.

Aktivitetshelg -"Et folkehøgskoleår i miniatyr"

Fredag 03. - søndag 05. november

Elevkullet ved Idrettsskolen Numedal folkehøgskole 2017/-18 og skolen inviterer foreldre / foresatte og andre til aktivitetshelg - "Et folkehøgskoleår i miniatyr" på Idrettsskolen.

Idrettsskolemesterskapet (IM) 2018-Innendørsturnering i fotball

26.-28. januar 2018
Folkens! Vi har den store glede av å invitere til en glimrende fotballhelg siste helgen i januar, altså 26.-28.januar. Da er det bare å sette av disse dagene, og prikke formen inn mot årets eventyr og vinterens store høydepunkt.

Triathlon Supersprint

Mandag 23.: Triathlon Supersprint.

Premierefest, kortfilmfestivaluka

Torsdag 03.: Premiere Kortfilmfestival.

Gjennomførte arrangement, skoleåret 2016/-17

Triathlon Supersprint

Fredag 26.: Triathlon Supersprint.

Veltepetter og Bråstopp

Idrettsskolen Grand Prix, IGP

Fredag 14. - søndag 16. oktober

Vi håper at flest mulig er i kjempeform til denne IGP helga 14-16 oktober. Det er mange fra årets elever som er i veldig god form, så her er det bare å sette i gang å trene skikkelig opp imot årets «høydepunkt». Dere konkurrerer som vanlig i team på 2 stk. Både i jente- og gutteklasse. Nytt for året. Vi åpner opp for en mixklasse, gutt – jente på laget.

Påmeldingsfrist: onsdag 12. oktober 2016

Aktivitetshelg -"Et folkehøgskoleår i miniatyr"

Fredag 04. - søndag 06. november

Elevkullet ved Idrettsskolen Numedal folkehøgskole 2016/-17 og skolen inviterer til aktivitetshelg - "Et folkehøgskoleår i miniatyr" på Idrettsskolen.

Påmeldingsfrist: mandag 31. oktober 2016

Idrettsskolemesterskapet (IM) 2017-Innendørsturnering i fotball

27.-29. januar 2017
Folkens! Vi har den store glede av å invitere til en glimrende fotballhelg siste helgen i januar, altså 27.-29.januar. Da er det bare å sette av disse dagene, og prikke formen inn mot årets eventyr og vinterens store høydepunkt.

Triathlon Supersprint

Mandag 24.: Triathlon Supersprint.

Premierefest, kortfilmfestivaluka

Fredag 05.: Premiere Kortfilmfestival.

Reunion

Fredag 9. kl. 19.00 - søndag 11. kl. 11.30

Idrettsskolen inviterer 1, 5 og 10-års jubilantene til tunet for en helgesamling. Programmet er fra fredag kveld til søndag formiddag.
I løpet av helgen vil det bli mye av både aktiviteter, gjensynsglede, god mat og mye gøy.

Pris: kr. 560,- Vippses til skolens VIPPS- konto--> 63455
Påmelding til Ørjan Skilbrei: orjan.skilbrei@idrettsskol en.com

Vi ønsker dere alle sammen hjertelig velkommen til en helg med mimring, aktiviteter og gode sosiale lag!