Kurs- og treningstilbud våren 2017

Du er her: Forsiden > Kurs- og treningstilbud våren 2017

IAS tilbud

Høypuls

Få opp pulsen med variert utholdenhetstrening i sal til drivende musikk. Her blir det aerobic og step i forskjellige varianter i 45 minutter. Fin time å kombinere med styrke kl. 18.45, da får dere full pakke!
Oppstart: mandag 09.01.2017

Styrke

Effektiv og variert styrketime hvor hele kroppen blir utfordret, med funksjonelle øvelser som garantert vil få deg i bedre form! Timen kan tilpasses alle nivåer og krever ikke forkunnskaper. Noe oppvarming i forkant anbefales for deltagere som ikke har vært på Høypuls først.
Oppstart: mandag 09.01.2017

Spinning

Enkel og effektiv utholdenhetstrening ved hjelp av innendørssykler. Motiverende instruktør og fengende musikk gjør at du tar ut det lille ekstra og kommer i bedre form!
Oppstart: tirsdag 10.01.2017

Spinning og styrke

En kombinasjonstime hvor vi starter med utholdenhetstrening på sykkelen i 45 minutter før vi kjører på med effektiv styrketrening for hele kroppen i 30 minutter. Passer for deg som ønsker en økt hvor du får trent både utholdenhet og styrke.
Oppstart: onsdag 11.01.2017

Kurs for barn og ungdom

Dansekurs – Cheerdance og Hip Hop

Elevene på Cheerdance- linja tilbyr dansekurs med hovedfokus på Cheerdance og Hip Hop.

Oppstart:

Andre treningstilbud

Allidrettsskole, 6-7 år

Vi starter opp igjen tirsdag 10. januar. Det blir blant annet skileik og skøyter. Aktivitet og moro fortsetter også i svømmehallen, Rollaghallen og gymsal.

Det er mulighet å melde seg på selv om du ikke har vært med i høst. Har du vært med i høst, er du allerede påmeldt.

Allsidig trening med mestring og glede som mål.
Vanntilvenning- og svømmeopplæring i basseng, utfordringer i Rollaghallen, orientering, ski- og skøyteopplæring m.m. Fokus på å utvikle de motoriske ferdigheter gjennom lystbetont trening og leik. Treningen vil bli gjennomført av en fast gruppe elever, som har allidrett som valgfag.

Allidrettsskole, 8-10 år

Allsidig trening med mestring og glede som mål.

Andre kurstilbud

Sikringskort for topptauklatring

Vi har satt opp et sikringskurs for topptauklatring. Dette er et ferdighetskurs hvor en lærer det nødvendige for å kunne sikre på topptau i innendørs klatrevegger.

Oppstart 09.01.2017

Jegerprøven

Idrettsskolen arrangerer Jegerprøve-kurs for elever på Idrettsskolen og bygda. Påmeldingsfrist og oppstart mandag 23. januar

Idrettsskolemesterskapet i fotball (IM 2017)

Helga 27 - 29. januar 2017
Folkens! Vi har den store glede av å invitere til en glimrende fotballhelg siste helgen i januar, altså 27.-29.januar. Da er det bare å sette av disse dagene, og prikke formen inn mot årets eventyr og vinterens store høydepunkt.

Treningstilbud våren 2017

IAS tilbud

Andre treningstilbud

Andre kurstilbud

Alle treningstilbud kan tilpasses til egen form og forutsetninger.
Se mulighetene – delta på trening mens barna er på sine aktiviteter!