Kurs- og treningstilbud våren 2019

Du er her: Forsiden > Kurs- og treningstilbud våren 2019

IAS tilbud

Puls og styrke

Bli med på en time med styrke og kondisjon! Få opp pulsen med en kombinasjon av kondisjonstrening i sal til drivende musikk,
og effektive varianter av styrketrening hvor hele kroppen blir utfordret. Timen kan tilpasses alle nivåer og krever ingen forkunnskaper. Dette er en time hvor variasjonen er stor. Alt fra step, aerobic, zumba, hoppetau, HIIT sirkel m.m
Oppstart: onsdag 07.01.2019

X-Fit på Idrettsskolen

Her blir det variert og funksjonell trening ved høy intensitet. God bevegelse og teknikk prioriteres før intensitet, og individuell
tilpasning er en viktig del av treningen. Slik kan nivået justeres til alle deltakere, så du kan være med på lik linje om du klassifiserer deg selv som viderekommen eller nybegynner.
Oppstart: mandag 07.01.2019 - uke 2 vil være prøvetimer

Spinning 60 minutter

Enkel og effektiv kondisjonstrening ved hjelp av innendørssykler. Motiverende instruktør og fengende musikk gjør at du tar ut det
lille ekstra og kommer i bedre form!
Oppstart: tirsdag 08.01.2019

Spinning 45 minutter

Enkel og effektiv kondisjonstrening ved hjelp av innendørssykler. Motiverende instruktører og fengende musikk.
Kombiner gjerne denne timen med CORE i speilsalen. (Se beskrivelse av Core)

Tabata 45 minutter

Tabata er enkel og supereffektiv styrke- og kondisjonstrening. Du jobber i intervaller: 20 sekunders arbeidsperiode og 10 sekunders hvile. Timen inneholder både styrkeøvelser og pulsdrivende øvelser. Trykket skal holdes oppe hele timen. Det brukes lite og lett utstyr.
Vi har stort fokus på øvelser med egen kroppsvekt, og alle jobber i sitt eget tempo. Derfor passer Tabata for alle! Vi snakker høyt
treningsutbytte og stor mestringsglede!

Core 30 minutter

30 minutter med fokus på styrke av kjernemuskulatur.
Effektive øvelser der du blir veiledet av våre dyktige instruktører.

Andre kurstilbud

Svømmekurs for barn

Er du mellom 5 og 10 år og ønsker å lære å svømme eller bli en bedre svømmer? Vi tilbyr et fem ukers svømmeopplæringskurs på Idrettsskolen.
Tema: Bli trygg i vann. Lek og moro. Innlæring av teknikker.
Teknikkøvelser/ drills med fokus på crawl og rygg

Åpen dag i svømmehallen

Svømmehallen på Idrettsskolen fyller 30 år. Vi markerer det med åpen dag i svømmehallen.
Torsdag 24. januar kl. 17:00 - 21:00
Gratis inngang - servering av kaffe og kaker fra kl. 18:00
Velkommen!

Idrettsskolemesterskapet (IM) 2019-Innendørsturnering i fotball

25.-27. januar 2019
Folkens! Vi har den store glede av å invitere dere tidligere elever til en glimrende fotballhelg siste helgen i januar, altså 25.-27. januar. Da er det bare å sette av disse dagene, og prikke formen inn mot årets eventyr og vinterens store høydepunkt, nemlig Idrettsskolemesterskapet 2019.

Les mer om Idrettsskolemesterskapet og meld deg på her

Treningstilbud våren 2019

IAS tilbud

Andre kurs- og aktivitetstilbud

Alle treningstilbud kan tilpasses til egen form og forutsetninger.
Se mulighetene – delta på trening mens barna er på sine aktiviteter!