Ta Vare

Du er her: Forsiden > TaVare >

Skolen er med i et prosjekt i samarbeid med Buskerud Fylkeskommune om å skape gode holdninger i trafikken.

Idrettsskolen er stolt og glad for å være en del av «Verditransportkampanjen» til Buskerud Fylkeskommune. Konseptet passer oss som hånd i hanske. Å jobbe for gode holdninger til trafikksikkerhet har med å ta ansvar for seg selv og andre å gjøre. Det er rett og slett danning, og det er folkehøgskolens hovedmål.

Skolen er et senter for aktivitet for innbyggerne i kommunen og dalen. Skolens elever brukes som instruktører for barn, ungdom og voksengrupper. Det betyr at mange får et forhold til Verdikampanjen gjennom skolen, og gjennom skolens elever og tilsatte.

Vi forventer at alle følger Idrettsskolens trafikkpolicyen. Dere elever er vår største verdilast.